Érdemes rájuk figyelni – ők az újgenerációs szívtiprók

Van egy rossz hírünk Leonardo DiCaprio számára, ugyanis megérkeztek a trónkövetelők, akik hamarosan nem hagynak neki 25 év alatti modelleket. Sikeresek, stílusosak és mindenki róluk beszél!

Minden generációnak megvannak a maga ikonjai. Ahogy a ’90-es években Brad Pittért és George Clooney-ért rajongtunk, úgy nemrég még Jason Stathem, Channing Tatum és Tom Hardy volt minden lány álma. Persze Chris Hemswort és Andrew Garfield olyanok, mint a jó bor, és az imént felsorolt társaiknak is jót tesznek az évek, de cikkünk szereplői néha már elviszik előlük a show-t.

Jacob Elordi

A huszonhat éves színészt a Csókfülke című filmekben ismertük meg. Elordi azonban hamar megmutatta sokoldalúságát, hiszen a romantikus hős szerep után egy, attól merőben eltérő karakter bőrébe bújt. 2019-től az ikonikus Eufória című sorozatban alakítja a toxikus Nate Jacobsot. Idén ősszel pedig nemcsak a streamingplatformokon, hanem a mozikban is berobbant. A színész ugyanis Sofia Coppola Priscilla című alkotásában személyesíti meg a Rock ‘n’ Roll királyát, Elvis Presley-t. Jacob Elordi amellett, hogy nagyon tehetséges, igazi szívtipró is. Aktuális barátnői mindig a hozzá hasonlóan feltörekvő hírességek közül kerülnek ki. Járt már Joey King-gel, Zendaya-val és Cindy Crawford lányával is volt egy rövidebb kapcsolata.

Fotó: Stefania D’Alessandro/WireImage

Austin Butler

Austin Butler-re én már nagyon régen felfigyeltem, hiszen sokakban ugyan nem hagyott mély nyomot a sorozat, de ő alakította a fiatal Carrie Bradshaw szerelmét a 2014-es Carrie naplójában. A reflektorfény először tavaly irányult rá igazán, amikor az Elvis című filmben a játszotta a címszerepet és ezért a rangos Golden Globe-díjat is bezsebelte. Azonban 2019-ben a zseniális Quentin Tarantino is felfigyelt rá. A Volt egyszer egy Hollywood-ban Brad Pitt, Al Pacino, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie társaságában játszhatott. Párja egyébként a korábban Jacob Elrodi-val is randizó, Kaia Gerber modell.

Fotó: Marc Piasecki/WireImage

Timothée Chalamet

A huszonhét éves Timothée korábban olyan filmekben szerepelt, mint az V. Henrik, a Csillagok között vagy a Kisasszonyok. Az igazi népszerűséget viszont a 2021-es Dűne hozta meg neki. A sztár a bemutató után Zendaya-val és Tom Holland-dal karöltve Hollywood állócsillaga lett. A színész mára a legismertebb magazinok címlapsztárja és kegyeiért a divatmárkák is versengnek. Következő projektjének bemutatásáig pedig én már hónapok óta a centit vágom, ugyanis a Wonka című moziban személyesíti meg a korábban Johnny Depp által is megformált Willie Wonkát. Chalamet magánéletében is sikeresnek mondható, hiszen pár hónapja Kylie Jenner-t is meghódította.

Fotó: Theo Wargo/Getty Images

Shawn Mendes

A színészek után tegyünk egy röpke kitérőt a zeneiparba. A huszonöt éves Shawn Mendes ugyanis mindenképp megérdemel egy bekezdést. Az énekes hoszzú évekig alkotott egy párt a szintén szakmabeli Camilla Cabello-val, így igazi álompárként mindkettejükre felfigyeltünk. A kapcsolat azonban véget ért, a pontosság kedvéért, idén júniusban másodszor is. Azonban a sztár státusza a szakítással egyidőben megújult és a legkapósabb hírességek listájára került.

Fotó: Arturo Holmes/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Thomas Doherty

A skót Thomas Doherty nevét az Új Pletykafészekben ismertük meg, amiben a Z-generációs Chuck Bass-t, Maximus Wolf karakterében személyesítette meg. A sajnálatos mód rövidnek bizonyult GG-s karrier (ezúttal két évad után kaszát kapott az Upper East Side fiataljai életét bemutató széria), előtte azonban szerepelt a Nagy Katalin, a Legacies – A sötétség öröksége és a The Lodge című sorozatokban. Nekem pedig kifejezetten tetszett az alakítása A meghívás című horror-ban is. Doherty tökéletesen hozza az ábrándos, kissé sötét és fagyos, de mégis hihetetlenül jóképű figurát. Korábban hosszú ideig Dove Cameron énekesnővel élt kapcsolatban, szakításuk után pedig Yasmin Wijnaldum modell személyében találta meg új párját.

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Nyitókép: Dave J Hogan/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: