Erre a három csillagjegyre nagy szerencse vár novemberben

Habár az előttünk álló időszak nem lesz épp egy lejtmenet, a következő csillagjegyek mégsem panaszkodhatnak. Számukra különleges lehetőségeket tartogat a Skorpió hava.

Október 23-án kezdetét vette a Skorpió hava, ezzel egyidőben a befelé fordulás, az önreflexió ideje is megérkezett. Ugyanis ebben a jegyben – a Mérleg havával ellentétben – már nem a kapcsolatokon, hanem azon van a hangsúly, hogy önmagunkban megtaláljuk a teljességet. Valamint azon, hogy a külsőségek, a látszólagos csillogás mögött meglássuk a valódi tartalmat. Ezért az elkövetkező hetekben egy mélyebb, érzelmileg intenzívebb időszakra számíthatunk – ami egyesek számára eléggé megterhelő lesz, mások viszont azt érezhetik, minden az ő malmukra hajtja a vizet. De pontosan melyik csillagjegyek sziporkáznak majd a Skorpió havában? A Bika, a Rák és természetesen a Skorpió képviselői igazán szerencsés időszak előtt állnak.

Bika – Egy egészen új oldalad ismerheted meg

A Skorpió testvérjegyeként ebben az időszak önmagadra találsz, hiszen a Skorpió vizes természete remekül kiegészíti a föld jegy jellemzőit. Habár ez az időszak az önreflexióról szól, te mégis a társas kapcsolataid elmélyítésére összpontosítasz, erre fordítod az energiád legnagyobb részét. A zsigereidben érzed, hogy most erre van szükséged. Lehet, hogy ez az intenzív érzelmi kötődés egy kicsit kívül esik a komfortzónádon, de a november olyan érzéseket ébreszt fel benned, amelyekről nem is tudtad, hogy a szíved mélyén lapulnak. Szerencsére a környezetedben élők mindenben támogatnak majd, és partnerek lesznek abban, hogy a segítségükkel egy teljesen új oldalad is felfedezhesd. Szóval ne hátrálj ki a lelkizős beszélgetésekből sem.

Rák – Végre elhiszed, hogy nem az érzelmeid irányítják az életed

Mivel te is a víz jegyűek táborát erősíted, ezért téged a Skorpió havának energiája nem ijeszt meg úgy, mint a többi zodiákus képviselőjét. Sőt, kifejezetten jól boldogulsz azokban az élethelyzetekben is, amelyekkel máskor meggyűlne a bajod. A bonyolult emocionális dinamikát is képes leszel kreatív módon irányítani, aminek nemcsak te, hanem a környezetben élők is élvezhetik az előnyeit. A Skorpió havában jobban megérted a saját működésed és az érzelmeid, így most nem fogsz abba a hibába esni, hogy ezek irányítsák a döntéseidet. Végre elhiszed, hogy a te kezedben van az irányítás, ennek köszönhetően magaddal is elnézőbb leszel és szívesebben segítesz másoknak, ami a közérzetedet javítja.

Skorpió – Különleges természeted most mindenkit magával ragad

Itt az ideje, hogy ragyogj! Impulzív, érzelmes természeted teljes mértékben támogatott ebben az időszakban, és valószínűleg ritkán érzed magad annyire önazonosnak, mint az elkövetkező hetekben fogod. A Skorpió havában mindenki belekóstol abba az intenzív energiába, amelyet a csillagjegy képviselői már jól ismernek – ez önbizalommal tölt el, hiszen nem érzed azt, hogy félreértenek az emberek. A belőled áradó pozitivitás mágnesként vonz másokat. Számíts arra, hogy a reflektorfénybe kerülsz, de ne aggódj, mert remekül kezeled majd ezt a helyzetet. Olyan különleges energiával rendelkezel, amely más zodiákusokra nem jellemző, és a Skorpió hava tökéletes alkalom arra, hogy ezt a környezetedben lévők is elismerjék és megbecsüljék.

Forrás: Elite Daily
Nyitókép: Atlas Studio/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: