Értékes, de felkavaró napok jönnek, érkezik a Fekete Hold: Heti horoszkóp

Az elkövetkező napokban olyan égi konstellációk lesznek, amelyek szinte minden csillagjegyet komolyan érintenek. A Lilith, azaz a Fekete Hold nemcsak segít szembenézni belső félelmeinkkel, de megkönnyíti azok pozitívvá alakítását is.

Érkezik a Fekete Hold, amely minden csillagjegy számára izgalmas és értékes fordulatokat hoz. Ha szeretnéd feloldani azokat a terheket, amelyek nyomot hagytak a lelkeden, akkor jó hírünk van: eljött az ideje a magunkkal való szembenézésnek, és a sérüléseink begyógyításának. Ha most felvállalod a valóságodat, az univerzum erejével hatalmasat emelkedhetsz életed minden területén.

KOS

Párkapcsolati szinten higgadtnak kell(lene) maradnod, mert előfordulhat, hogy partnered – vagy ha szingli vagy, valamelyik közeli barátod, szeretted – féltékenységével lep meg. Ha eddig az ilyen érzelmi kitörésekre szélsőségesen reagáltál, akkor ideje változtatni. Az egyszerre diszharmóniát és harmóniát teremtő fényszögek, valamint a Fekete Hold megteremtheti számodra azt, hogy kapcsolatodban szintet lépj, és megéld azt a békét, amire vágytál. Ne feledd, a végkimenetel a te vérmérsékleteden is múlik.

BIKA

Amúgy is tüzes vérmérsékletedet a héten számtalan ember és helyzet teszi próbára a héten. Ha elő tudod venni a híres Bika türelmedet, akkor azonban nem lesz gond. Az elkövetkezendő napok segítenek a tisztánlátásban a kapcsolataid terén, és segít elgondolkodni, milyen alapon szeretnél kapcsolódni partneredhez. A pusztán fizikai vonzalomra épülő viszonyok ideje lejárt, de ez meghozhatja a felismerést, és azt az embert, akivel lelki szinten is tudsz kötődni. A Fekete Hold viszont arra figyelmeztet, hogy a hét végétől figyelj oda az anyagiakra.

IKREK

Mitől félsz? Hogy elutasítanak, hogy nem látják meg értékeidet? Csendesítsd le az elmédben zakatoló, önostorozó gondolatokat, és fókuszálj arra, amiben igazán jó vagy. Segíts az embereknek meglátni a szépet és a jót magukban. Nyújts segítséget a bajba jutottaknak és bátran adj tanácsot annak, akinek úgy látod, szüksége van rá. A mérgező emberek eltávolodnak majd, de ennek csak örülj, sok, más minőségű kapcsolódás érkezik cserébe. A Fekete Hold által elindított folyamatban lelkileg megerősödsz és egyúttal meggyógyítod önmagadat is.

légzés meditál nő boldog
Fotó: Pheelings Media/Getty Images

RÁK

Mivel az utóbbi időben nem mindig fókuszáltál belsőd kreatív formában való megmutatására, a Fekete Hold a Szűzbe lépésével ezt a kreativitást fogja belőled előhozni leginkább. Ha úgy érzed, tele vagy energiával, akkor bátran vállald fel önmagad. Rengeteg tudásod van, ami arra vár, hogy megoszd másokkal. Az ötleteid lenyűgözőek, a napokban akár új projektet is útnak indíthatsz, amelyben tiéd a kommentátor szerepe.

OROSZLÁN

Szívd magadba a vihart és erősödni fogsz, vagy engedd szabadon tombolni. A vihar előtti csend segít eldönteni, melyik út a célravezetőbb számodra. De mindenképpen készülj, mert ha nem is a napokban, de az elkövetkezendő hetekben valami nagy dolog fog történni az állatok királyának háza táján. Akár családi téren, akár anyagi oldalon ér a meglepetés, tudd, hogy van döntési lehetőséged, ha higgadt maradsz és tapasztalatot szerzel a történtekből, akkor hamarosan lerázhatod sörényedről a megtépázott szálakat és a reflektorfénybe léphetsz.

SZŰZ

Az elkövetkező néhány nap nemcsak az anyagi jólét jeleit fogja felvillantani, hanem lelki felemelkedésed útját is kijelöli. Könnyen lehet, hogy a folyamat most rengeteg aggodalommal és hangulatingadozással fog járni, de te csak vegyél mély levegőt. Ne kezdj felesleges vitába vagy harcba senkivel. Vezesd le máshol a feszültséged, irány a konditerem! Mi lenne, ha most esetleg te kérdeznéd meg az embereket, mi tévő legyél? A támogatás lehet, hogy közelebb van hozzád, mint hinnéd. Elérkezett az ideje annak, hogy úgy szeresd magad, ahogy vagy.

MÉRLEG

Az elkövetkező, csillagállásokkal terhelt héten még a te egyensúlyra törekvő hangulatod is megborulhat. Ne feledd, a Mars agresszív energiái még mindig hatást gyakorolnak rád. Mielőtt kitörnél, mint egy vulkán, teremts helyet és időt magad számára. Mondj nemet az idődet fecsérlő meghívásokra és töltsd a napjaidat azzal, amivel te szeretnéd. Ha az jódlizás, akkor sem kell szégyellned magad, hiszen a Fekete Hold az önfelvállalás és önelfogadás témaköreit hozza fel számodra. Írd össze a céljaidat és tégy mától minden nap egy lépést.

SKORPIÓ

Az univerzum rejtélyes módon működik, de tudnod kell, mindig a javadat szolgálja. Könnyen lehet, hogy valami olyasmi csúszik ki a szádon, amit – szokásodhoz híven – utólag nagyon megbánsz. Most azonban vedd észre, hogy ez a visszatérő tendencia mit tesz az életeddel és hogyan, mivé formálja kapcsolataidat. Talán másoknak is adhatnál egy kis teret és sok félreértés megoldódna azzal, ha meghallgatnád – és legfőképp megértenéd – mások oldalát is. A szerelmi életedben pedig eljött az ideje kicsit a korlátokon kívül gondolkodni.

Fotó: Getty Images

NYILAS

A Fekete Hold a pénzügyek és a barátság területeit érinti a héten a nyilasoknál. Hogy ne keveredj félreértésbe, talán célszerűbb külön számlát kérni a legközelebbi vacsoránál, vagy jól átgondolni, kinek adsz kölcsön. Ha azon morfondírozol, hogy egy barátoddal vállalkozásba kezdtek, akkor most egyaránt ki kell dolgozzátok a rövid távú terveiteket, azt, hogy ki, milyen dinamikusan vesz majd részt ebben, és egyáltalán, az egész vállalkozás szinergiáját. Még mielőtt a pénz gazdát cserélne, írjatok alá mindent. Sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad.

BAK

Néha magad sem tudod, miért égeted két végén a gyertyát, ugye? Abban, hogy most hatalmas energiával rendelkezel, szerepet játszanak a bolygóállások, de talán nem ártana tudatosnak maradni. Ha most leejted a labdát, jó ideig nem tudod majd újra elkapni, úgyhogy talán lassítani kellene a tempón. Priorizáld az életedben a dolgokat, eljött az ideje annak is, hogy megtanulj nemet mondani arra, ami nem szolgálja a javadat. Egy kis pihenés még senkinek sem ártott, és talán így lesz időd egy kis romantikus felfedezésre is.

VÍZÖNTŐ

Eddig a pontig talán fel sem fogtad, hogy milyen mélyen eltemetett érzelmek és sérelmek hatnak rád. Az elkövetkező napokban intenzív élményekben lehet részed a megoldatlan problémák miatt. Az alkimista Plútó öthónapos retrográdja a gyógyítás és miszticizmus területein előkészítette neked az utat. Most, hogy a katartikus törpebolygó előreindul, te is készen állsz arra hogy befejezd a tanulmányaidat, megtanuld a leckét, elengedd a fájdalmat. Boldog új életet kívánunk.

HALAK

Az univerzum azt üzeni, legyél nyitott mindenre, és fogadd el az ajándékokat, amelyeket neked szán. Ezek nem csak fizikaiak, hanem lelkiek is. Az elmúlt időben talán nehezebbnek élted meg a dolgokat, a csapatmunka és talán a technika területein. Ez azonban most megváltozik. Az életed új fejezete most kezdődik, ha egy jólelkű emberrel találkozol, ne ereszd el. Együtt szép, spirituális utat járhattok be.

Nyitókép: Grant Faint/GettyImages
Forrás: astrostyle

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: