„A kedvenc emberem”: Eva Longoria hihetetlen édes fotót posztolt kisfiával

A 47 éves színésznő imádnivaló fotót osztott meg az Instagramon négyéves kisfiával. Santiago nagyon édes kissrác, a képen boldogan mosolyog, és neked is feltűnhet, mennyire hasonlít híres mamájára.

A Született feleségek sztárja, Eva Longoria a tengerparton fotózkodott fiával, Santiago Enrique-vel, aki cuki fürdőnadrágot viselt, a színésznő pedig egy laza melegítőben volt. A képről neked is átjöhet, mekkora az anya-fia szerelem, és az is, hogy a kissrác nemcsak iszonyú édes és huncut, hanem, hogy nagyon hasonlít híres és gyönyörű mamájára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés

„Mi persona favorita” – írta a képhez a világsztár, ami azt jelenti, hogy a „kedvenc személyem”. A 2016-ban lett feleség, 2018-ban pedig édesanya. Férje, José „Pepe”. Baston a Televisa elnöke (ami a világ vezető spanyol nyelvű televíziós társasága) már négyszeres édesapa: korábbi házasságából három gyermeke született. 

Eva Longoria nemrég egy másik fotót is megosztott, amin a város főterén ebédelnek fiával.  „Megvan a napi jókedv és a homlokpuszi.  10/10, mindenkinek ajánlom” – írta a képhez.

Eva Longoria nem osztogat gyermeknevelési tanácsokat

Két éve az Anna Faris Unqualified podcast vendége volt, ahol az anyaságról beszélt, de hangsúlyozta, hogy nem szeretne tanácsokat osztogatni. „Soha nem akarom megmondani senkinek, hogy milyen szülő legyen. Nem vagyok szakértő, ezért nem szeretnék olyanokat mondani, mint hogy minden este hétkor legyen ágyban a gyerek, mert nem tesz jót az agyműködésnek, ha sokáig fenn marad”.

Egy falunyi segítsége van

A Született feleségek és még számos más produkció sztárja egyébként szerencsés helyzetben van, mert nem marad egyedül a szülői feladatokkal. A színésznő úgy fogalmazott, akkora családja van, mint egy falu, ami óriási segítség. „Van egy csodálatos férjem, aki támogat, és fantasztikus nővéreim. A barátnőimnek a fiammal egyidős gyerekei vannak, szóval gyakran vigyázunk egymás csemetéire”  – mondta a színésznő.

Forrás: People
Nyitókép: Daniel Perez / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: