Eva Mendes digitális detoxot tartott a lányai kedvéért

A színésznő egy időre kivonta magát a közösségi média alól, mert rájött, hiába tölti otthon az időt a gyermekeivel, nem mindig tud jelen lenni az életükben a telefonja miatt.

Aki aktívan követi Eva Mendes életét Instagramon, biztosan észrevette, hogy Ryan Gosling párja néhány hete visszavonulót fújt a közösségi oldalán. A digitális detox fontosságára nem más hívta fel a figyelmét, mint az egyik lánya! A színésznő legfrissebb posztjában elmesélte, azért nem tett közzé az utóbbi időben semmit, mert a kisebbik gyermeke azt mondta neki, túl sok időt tölt el a telefonjával. „Mondhatom, hogy magára vette. Mivel még nagyon fiatal, persze, hogy személyes sértésnek érezte” – emelte ki, majd azt is hozzátette, fontos, hogy ilyenkor elmagyarázzuk a gyerekeknek, hogy ez nem róluk szól. „Szóval jót beszélgettünk, elnézést kértem tőle, és megígértem neki, hogy jelen leszek. Rájöttem, az, hogy otthon vagyok velük, nem jelenti azt, hogy mindig jelen is lennék” – írta Eva Instagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés

A történetéhez egy másik posztot is hozzáfűzött, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy teljesen egészséges, ha a gyerekeink időről időre számon kérnek minket. „Ez nem tiszteletlenség…” – olvasható a képen. „Annyira hevesen ragaszkodnak az értékeikhez, hogy nem fogadnak el kevesebbet, mint amennyit megérdemelnek.” Eva egyébként a lányai, azaz Esmeralda Amada és Amada Lee miatt a színésznői karrierjében is szünetet tartott, de ha hihetünk a híreknek, hamarosan visszatér majd a filmvászonra. „Természetesen még mindig ambiciózus vagyok, éppen csak arról van szó, hogy szerettem volna teljes figyelmemmel a gyerekeim felé fordulni” – nyilatkozta a színésznő, aki azt is megjegyezte, most, hogy a lányok egyre nagyobbak, kezd újra megjönni a kedve a színészkedéshez.

Forrás: People
Nyitókép: Venturelli/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: