Eva Mendes kislányai lettek a színésznő legújabb sminkmesterei

Kedvenc alanyuk nem más, mint az anyukájuk, Eva Mendes, aki szó nélkül tűri, hogy a gyerekei őrültebbnél, őrültebb sminkeket készítsenek neki. Sőt, a színésznő még a rajongóinak is megmutatta, hogyan is fest, hála a kicsiknek.

A csodaszép színésznő nagyjából ugyanúgy tölti napjait, mint más anyukák. Ő is próbálja lefogalalni kislányait, minden áron. Legutóbb megengedte az ifjú sminkmestereknek, hogy kiéljék rajta művészi hajlamukat, ráadásul az eredményt meg is osztotta a követőivel. „Ők nyertek.” – írta a képe alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés,

De nem most először játszott az 5 éves Esmeralda és a 4 éves Amanda sminkelőset az anyukájával. Pár hete már előrukkoltak egy hasonlóan absztrakt alkotással. Azt ugyan nem tudjuk biztosan, hogy a kislányok sminktermékeket vagy zsírkrétát használtak, mindenesetre az eredmény magáért beszélt. „Elvesztettem a kontrollt, teljesen.” – írta akkor a posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés,

A színésznő persze még így is csodálatosan fest. Mi azért még reménykedünk abban, hogy egyszer Ryan Gosling is beülhet a sminkszékbe, és bízunk benne, hogy a büszke fotót a sztárpár megosztja majd velünk is.

Nyitókép: Elisabetta A. Villa/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: