Eva Mendes új tetoválása beindította a találgatásokat: vajon titokban tényleg hozzáment Ryan Goslinghoz?

A szemfüles Mendes-Gosling rajongók már szeptemberben kiszúrták a színésznő új csuklótetoválást, amit tegnap teljes egészében megmutatott az Instagram-oldalán. A „de Gosling" felirat vajon azt jelenti, hogy összeházasodtak?

Eva Mendes és Ryan Gosling 11 éve alkotnak egy párt, de a kapcsolatukat féltve őrzött titokként őrzik. Mendes most mégis megosztott egy kis szeletet magánéletükről. Új tetoválása feltehetően nagy jelentőséggel bír, ugyanis a „de Gosling” spanyolul annyit tesz, hogy „Mrs. Gosling”. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés

A filmvásznon már házasok, de a való életben még csak élettársak

A 48 éves színésznő és Ryan Gosling a Túl a fenyvesen forgatásán találkozott, ahol egy házaspárt alakítottak. Mintha csak Angelina Jolie és Brad Pitt történetét hallanánk, akik a Mr. és Mrs. Smith forgatása során szerettek egymásba. Már a közös munka során is megkérdőjelezhetetlen kémia alakult ki Mendes és Gosling között, de akkor még nem lehetett eldönteni, hogy mindez a remek színészi alakításuknak köszönhető, vagy valóban lángra kapott köztük a szikra. Azt nem tudni, pontosan mikor szerettek egymásba, de a Túl a fenyvesen után nem sokkal Párizsban látták őket.

Mendesnek papír nélkül is Gosling jelenti az otthont

A közös film után két évvel megszületett első kislányuk, majd 2016-ban az a pletyka is szárnyra kapott, hogy a páros titokba összeházasodott. Azt még Mendes friss tetoválása után sem tudjuk, hogy valójában házasok-e vagy sem, annyit viszont mégis megosztott a színésznő, hogy Gosling és két közös kislányuk jelenti számára az otthont. „Mindegy, hol vagyok, ott van otthonom, ahol ők vannak” – mondta Mendes, aki a színészet mellett üzletasszonyként is tevékenykedik. 

Gosling maga az életre kelt Ken

Az Oscar-díjra jelölt Gosling éppen a Barbie című filmen dolgozik, amiben Margot Robbie mellett Kent alakítja. A színész nyáron elmondta, hogy többek között azért vállalta a szerepet, mert szeretné, ha lányai kicsit jobban megismernék a munkáját. „Szeretném, megmutatni a lányaimnak, hogy mit jelent a filmezés. A Barbie erre tökéletes, és bár nem csak nekik játszom Kent, részben mégis miattuk vállaltam a munkát” – mondta Gosling, majd viccesen hozzátette, hogy ennek ellenére egyik lánya sem barbizik.

Forrás: People
Nyitókép: Sonia Recchia/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: