Ez a 4 csillagjegy könnyebben lép ki egy rossz párkapcsolatból

Nincs párkapcsolat nehéz időszakok és kellemetlen viták nélkül, a kérdés csak az, hogy elszántan küzdesz-e azért, hogy megoldódjanak a problémák, vagy a szakítás mellett döntesz és kereket oldasz.

Az, hogy melyik csillagjegyhez tartozol, sokat elárul arról, hogyan kezeled a párkapcsolati problémáidat. Az asztrológia szerint a Bika, a Rák, az Oroszlán, a Skorpió és a Bak például hajlamos kitartóan küzdeni azért, hogy megtartsa a párját és óvja a szerelmét. Velük szemben a Nyilas, a Vízöntő, a Halak és a Kos nehezebben köteleződik el, és észérvekre hivatkozva könnyebben fordít hátat a gyengéd érzelmeknek egy gondterhes időszakban:

Nyilas (november 22. – december 21.)

Imádod a szabadságod, és szükséged van újabb és újabb célok meghatározására. Általában addig tartasz ki egy kapcsolat mellett, amíg a szerelem nem hátráltat az önmegvalósításban. Ha menthetetlennek látod a helyzetet, inkább magad mellett teszed le a voksod, és végül elhagyod a párod. Nem érdekel a dráma és a vitatkozás, próbálod megkímélni magad a felesleges harcoktól. Szuper, hogy tudatosan teszel a saját boldogságodért, de ne feledd, hogy a te találékonyságoddal a legtöbb probléma orvosolható!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nem kezeled jól a konfliktusokat, és könnyen elveszíted a lelkesedésed, ha túl sok a dráma a párkapcsolatodban. Lobbanékonyságod miatt az sem kizárt, hogy hirtelen felindulásból mondod ki a végszót. Logikus döntésekre törekszel, ezért nem rabolod az idődet egy halálra ítélt kapcsolattal. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig köddé válsz: ha értékeled a partnered, először higgadtan átbeszéled vele, hogy van-e megoldás a problémáitokra.

Halak (február 19. – március 20.)

Élvezed a randizást és a friss párkapcsolat izgalmát, de amikor rájössz, hogy a szerelem nem mindig elég, és sok-sok munkát igényel a harmónia fenntartása, nagy eséllyel kiábrándulsz. A komoly beszélgetések és a konfliktusok nehezen összeegyeztethetőek az álmodozó természeteddel. Nagyon érzékeny vagy a körülötted lévő energiákra, ha negatív impulzusok érnek, hátrálni kezdesz. Képes vagy komolyan elköteleződni, ebben az esetben a problémák ellenére sem tágítasz, és sokszor be is látod: a kitartásod megtérül.

Kos (március 21 – április 19.)

A tűz jegyek közé tartozol, ezért a kifogyhatatlan energiáid és a függetlenséged határoz meg. Amint forróvá válik a talaj a lábad alatt, könnyen döntesz úgy, hogy inkább búcsút intesz a másiknak. Ha a rutin felváltja az izgalmat, kalandvágyó természeted miatt hajlamos vagy más felé kacsingatni. A figyelmed gyakran elterelődik, és sokszor a saját szórakozásod helyezed előtérbe. Nincs azzal semmi gond, ha azért küzdesz, amire vágysz, és az is érthető, ha nem akarsz egy rossz kapcsolatban tengődni, de jusson eszedbe, hogy a folytonos menekülés nem megoldás. A jó hír, hogy képes vagy változtatni, ha olyat találsz, aki hosszú távon leköti a figyelmed.

Nyitókép: lunar_cat/iStock/Getty Images Plus
(bustle.com)

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: