Ez a 4 csillagjegy veszi a legkomolyabban a randizást

Hosszútávú kapcsolatot keresel? A következő négy csillagjegy sosem veszi félvállról a randizást és készen állnak arra, hogy megtalálják azt, aki mellett az egész életüket leélhetik.

Napjainkban a rövid, elköteleződésmentes szexuális együttlét egyre elterjedtebb társadalmi jelenség. Az angolul csak „hookup culture”-ként emlegetett kapcsolati, vagy még inkább szexuális minta pedig igencsak megnehezíti azoknak a dolgát, akik egy mélyebb, hosszútávú párkapcsolatot keresnek. És akkor még nem is beszéltünk a különböző online társkeresőkről és a telefonos randiappokról! Ha már unod a futó kapcsolatokat, illetve a szörnyű randikat és készen állsz arra, hogy valakivel komoly kapcsolatot alakíts ki, akkor keresd azokat a személyeket, akik a csillagjegyükből adódóan szintén erre vágynak!

Bika

Ha olyan partnert keresel, aki alig várja, hogy a lelki társával együtt élvezhesse az élet legapróbb örömeit, akkor a Bikák között keresgélj. A jegy képviselőiről elmondható, hogy egy stabil kapcsolatban sokkal magabiztosabbak és biztonságban érzik magukat. A Bikák arra vágynak, hogy megtalálják azt a személyt, akivel szoros köteléket tudnak kialakítani és egy olyan párkapcsolatot létesíteni, ami kiállja az idő próbáját.

Rák

A Rákok érzékeny természetük miatt általában zárkózottak és csak nagyon nehezen, hosszabb idő után nyílnak meg másoknak. Ha sikerül áttörnöd a falakat, amiket maguk köré építettek, akkor az egyik leghűségesebb jegyet ismerheted meg. Ugyan elvárják, hogy megbízz bennük, de ezt a bizalmat ők is viszonozzák. A jegy képviselőit sokszor az érzelmeik irányítják – nagyon képesek másokat szeretni és ha azt érzik, te is hasonlóan sokat törődsz velük, akkor bármit megtesznek azért, hogy életük végéig veled maradhassanak.

Bak

A csillagjegy képviselői nem rajonganak a kalandokért, általában az elköteleződésre vágynak. Ha ehhez a partnert is megtalálják, akkor hihetetlenül nagyra becsülik és hálásak a kapcsolatért. Természetükből adódóan szeretik a biztonságot, ezért olyan társat keresnek, akivel kölcsönösen számíthatnak egymásra. Kitartó, hűséges és nagyon komolyan gondol mindent, amit mond. Tehát, ha egy Bak jegyű azt állítja, készen áll egy hosszútávú kapcsolatra, akkor valóban sokáig tervezhetsz vele.

Halak

A Halak a hosszútávú kapcsolatok mintapéldái is lehetnének – ösztönösen hűségesek, az összes jegy közül ők a legromantikusabbak és attól sem riadnak vissza, hogy a szeretetüket mindig kimutassák. Az egyik legnagyobb álmuk, hogy egy romantikus filmbe illő kapcsolatban élhessenek, amit a ‚‚boldogan éltek, míg meg nem haltak’’ mondattal jellemezhetnek. Néha talán túlzásba is esnek, de ez általában csak azt jelenti, hogy mindent megtesznek azért, hogy a kapcsolat működjön.

Nyitókép: iNueng/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: