Ez a 7 leggyakoribb szexuális fantázia (18+)

A tiéd vajon fent van a listán?

Szinte mindannyiunknak vannak titkos szexuális vágyai, és többnyire kitartóan őrizzük is őket. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagyunk kíváncsiak, mások milyen pikáns kalandokról álmodoznak! Ha téged is foglalkoztat ez a kérdés, görgess tovább!

A Szürke ötven árnyalata-trilógia egyetlen pozitívummal büszkélkedhet. A hatására bátrabban beszélünk a szexualitásról a hétköznapokban, de az még mindig tabutémának számít, hogy ki miről fantáziál a szabadidejében. Extrém vágyai pedig mindegyikünknek vannak, a kérdés csupán az, hogy pontosan mi után sóvárgunk. Szerencsére készült egy olyan kutatás, ami rávilágít arra, hogy melyek a leggyakoribb fantáziák! Vajon téged is hasonló erotikus képzetek villanyoznak fel, mint az emberek többségét? Most kiderül!

Mondd el, mire vágysz!

Dr. Justin Lehmiller szociálpszichológus 2018-ban végzett kutatást a téma kapcsán a Tell Me What You Want című könyvéhez. 4175 embert kérdezett ki a szexfantáziáikról, hogy megtudja, mire vágynak az emberek leginkább. Arról érdeklődött, milyen gyakran fantáziálnak konkrét személyekről, helyzetekről és helyszínekről, így hozzásegítette őket ahhoz, hogy nyíltabban beszélhessenek a vágyaikról.

„Remélem, a könyv segít az olvasóknak is, hogy jobban megértsék a fantáziáikat. Mások vágyairól olvasva kevésbé feszélyezi majd őket a sajátjuk” – mondta a szerző az Independentnek. „Így könnyebben nyílnak meg a párjuk előtt, és akár még közelebb is kerülnek a vágyaik megéléséhez, legalábbis azokhoz, amik biztonságosak, legálisak és közös megegyezésen alapulnak” – tette hozzá.

Nézzük, mi a 7 leggyakoribb szexfantázia a kutatás eredményei alapján:

1. Kipróbálni az édeshármast

Valószínűleg senkit sem lep meg, hogy ez a fantázia vezeti a listát! Nemtől függetlenül, a válaszadók 89 százaléka a hárompartneres együttlétre vágyik a legjobban. Míg a férfiak két nővel osztanák meg az ágyukat, a nők többsége igazán nyitott: mindkét nemmel bevállalnák ezt a kalandot. A kapcsolatban élők nagy része a saját párját is bevonná a képzeletbeli hármasba!

2. Elmerülni a BDSM világában

Kötözés, fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus – ezek a fogalmak alkotják a BDSM gyűjtőnevet. A kutatás szerint mindkét nem számára izgató, ha arra gondolnak, hogy a partnerük egy kis fájdalmat okoz számukra és uralkodik rajtuk, de főként a nők álmodoznak arról, hogy teljesen átadják magukat a partnerüknek. A résztvevők 65 százaléka fantáziál például arról, hogy forró viaszt csepegtetnek a testükre vagy épp elnáspángolják őket.

3. Dobni a rutint és merészebbre venni a figurát

A tartós, hosszabb párkapcsolatokban gyakran előfordul, hogy idővel ellaposodik a szex, vagyis a felek megunják a bevett rutint. Épp ezért nem meglepő, hogy sokan új szexpózok vagy helyszínek kipróbálására vágynak. És ez még nem minden! A párkapcsolatban élő alanyok gyakran fantáziálnak arról is, hogy megcsalják a kedvesüket…

4. Bevállalni a nyilvános szexet

Gondolnád, hogy a közterületen folytatott röpke légyott a nők egyik leggyakoribb vágyálma? A kutatás szerint pont ez a helyzet: a többség kis rizikóval járó nyilvános szexről fantáziál. És hogy szívük szerint hol esnének a párjuknak? A leggyakoribb helyszínnek az iroda, a park és a lift bizonyult.

5. Nyitott kapcsolatban élni

Mint már említettük, a kutatás alanyai közül sokan fantáziálnak arról, hogy egy harmadik féllel kerülnek szexuális kapcsolatba. Ami meglepő lehet, hogy nagy részük arra is vágyik, hogy a párjuk áldását adja erre a kalandra. A férfiak 79, a nők 62 százaléka álmodozik egy nyitott kapcsolatról. Sőt, 58 százalékuk szívesen nézné, ahogy a harmadik fél épp másokkal szexel.

6. Szeretkezni azzal, akit szeretünk

Ki mondta, hogy egy hétköznapi dolog nem indíthatja be a fantáziát? Megnyugtató és egyben biztató, hogy a hármas szex és a BDSM-kalandok mellett a romantikus érzelmekkel túlfűtött együttlétet is nagyra értékelik a kutatás résztvevői. Felvillanyozza őket, ha a párjuk nemcsak kívánja, de értékeli és szereti is őket.

7. Ágyba bújni egy azonos nemű személlyel

Noha az alanyok többsége heteroszexuálisnak vallotta magát, az azonos nemű partnerrel való szex is bekerült a top 7-es listába. A nők 59 százaléka bújna ágyba egy másik nővel, míg a férfiak 26 százaléka álmodozik titokban arról, hogy homoszexuális kalandba csöppen.

Egy másik kutatás a piszkos kis vágyakról:
2015-ben a Business Insider is végzett egy hasonló, ám kisebb mintájú kutatást. 1516 nőt és férfit interjúztattak a szexuális fantáziáik kapcsán. A férfi alanyok leggyakoribb vágyálma az orális szex volt, míg a nők egy romantikus helyszínen zajló légyottról álmodoztak.

Nyitókép: Unsplash
(redonline.co.uk)

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: