Ez a könyv kötelező, ha te is Jóbarátok-rajongó vagy!

A 25 éves sorozat népszerűsége ma is töretlen, Saul Austerlitz: A Jóbarátok-generáció című könyvében pedig végre lerántja a leplet a kulisszatitkokról. Most megtudhatod, mi zajlott a forgatásokon!

Már 25 éve annak, hogy műsorra tűzték a Jóbarátok című sorozatot, amiben hat barát, Rachel, Ross, Joey, Chandler, Monica és Phoebe mindennapjait ismerhetted meg. A sorozat egészen 2004-ig futott szünet nélkül, a Netflix pedig azóta is sugározza, és még mindig az egyik legnépszerűbb sitcom a világon. Ráadásul a Jóbarátok-rajongóknak nem is lehet oka panaszra idén, azaz a jubileumi évben: Jennifer Aniston Instagramra feltöltött reunion-képe után kiderült, hogy a sorozat egykori készítői és szereplői tárgyalnak a folytatásról!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,


Most pedig már az is biztos, hogy Magyarországon is megjelenik a sitcom titkait bemutató könyv! Saul Austerlitz „A Jóbarátok-generáció” című művében a színfalak mögé kalauzol el: exkluzív interjúkat készített az írókkal, a rendezővel, a producerekkel, és a stáb tagjaival is. A könyvből kiderül majd néhány izgalmas részlet például a forgatások körülményeiről, a Super Bowlról, a londoni utakról, a leszbikus esküvőről, na, meg a szupersztárok cameoiról, és a millió dolláros szerződésekről is.

Bár a könyv magyarországi megjelenésére sajnos még 2020. május 31-ig várnod kell, de már előrendelheted a 21. Század Kiadónál!

Nyitó kép: Getty Images / Handout

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: