Ez a romantikus vígjáték illik hozzád a horoszkópod szerint

A következő romcomokkal bármikor boldogságkönnyeket és nevetést csempészhetsz a napjaidba! Nézzük, melyik való neked a csillagjegyed szerint!

Nem igazán rajongsz a szív alakú csokoládéválogatásokért, az emberméretű plüss macikért vagy a zenélő képeslapokért? Én sem, de egy romcomra bármikor vevő vagyok. Nem számít, hogy milyen a párkapcsolati státuszod, ugyanis a következő romcomok sosem hagynak cserben. Ha egyedül vagy a barátnőddel tervezel mozizni, akkor ne felejts el egy arcmaszkot és egy kis nasit is bekészíteni, ha pedig a pároddal tartanátok egy rögtönzött Valentin-napot, akkor jöhet egy üveg bor a filmnézés mellé! Ha ez megvan, jöhet a filmválasztás – ebben a horoszkópod lesz a segítségedre!

Kos

Csobbanás (1984)

©IMDb

Sosem szeretsz félszívvel, te az az ember vagy, aki szenvedélyesen és intenzíven mutatja ki az érzelmeit. A párkapcsolatodban általában az ösztöneidre hallgatsz és mindent megtennél a párodért. Ezért könnyen azonosulni tudsz a Csobbanás főszereplőjével, Madisonnal, aki mindent megpróbál, hogy találkozhasson azzal a férfival, aki elrabolta a szívét – jól tudod, te is pontosan ezt tennéd.

Bika

Kőgazdag ázsiaiak (2018)

©IMDb

Imádod a ragyogást és a tradíciók mindig el tudnak varázsolni. A Kőgazdag ázsiaiak című filmben két teljesen különböző világból érkező ember kapcsolatát követheted, akik kitartóan harcolnak szerelmükért. A rengeteg akadály miatt nincs egyszerű dolguk – de neked sem lesz, ha könnyek nélkül akarod megúszni a mozizást. Mi azt ajánljuk, egy csomag zsebkendő azért legyen a közeledben!

Ikrek

Bridget Jones naplója (2001)

©IMDb

A romcom filmek egyik legnagyobb klasszikusát biztosan neked sem kell bemutatni. Nem számít, hogy csak párszor vagy már több milliószor láttad a Bridget Jones naplóját, a brit humor mindig levesz a lábadról. A szíved mélyén ugyan a klasszikus love story-k megszállottja vagy, de titokban imádod a film üzenetét: még a legnagyobb csalódás után is képes vagy arra, hogy újra felépítsd önmagad és megtaláld az igaz szerelmet.

Rák

Rögtönzött szerelem (2017)

©IMDb

Általában a drámai szerelmi történetek rajongója vagy, de ha egy romantikus komédia mellett döntesz, akkor olyanra vágysz, ami mélyen megérint. A Rögtönzött szerelemben a család is kiemelt szerepet kap, ami azonnal megmelengeti a szíved, de lesz még jó sok humor és egy kis dráma is (hiszen nálad ez sosem hiányozhat). Azt említettük már, hogy a film igaz történeten alapul? Ezzel valószínűleg meg is vettek téged.

Oroszlán

Micsoda nő! (1990)

©IMDb

A nagy klasszikus, az igazi tündérmese, amibe sokan lennénk főszereplők. Különösen te! Imádod, ha egészen exkluzív és különleges dolgokkal kedveskednek neked. 

Szűz

10 dolog, amit utálok benned (1999)

©IMDb

A Szűz jegy szülötteként szereted az olyan romantikus történeket, amelyekben egy kis fekete humor és fordulatok is akadnak. Mint tudjuk, a 10 dolog, amit utálok benned című filmben ezekből van bőven.

Mérleg

Lepattintva (2008)

©IMDb

Élsz-halsz a romantikázásért és a párkapcsolatokért, de a szakítás gondolata megrémít. Viszont ha a történet végén garantált a happy end, akkor máris szívesen leülsz a tévé elé!

Skorpió

Sztárom a párom (1999)

©IMDb

A mély érzelmekkel teli történetektől és a szenvedélyes romantikázástól azonnal meglágyul a szíved. A legtöbb romcomról elmondható, hogy inkább könnyebb, viccesebb oldalról közelítik meg az adott sztorit. Ez a film viszont valahogy képes volt a lehetetlenre: azaz, hogy a szenvedélyt és a játékos romantikát egyszerre mutassa meg. Neked pedig ennél több nem is kell.

Nyilas

Bazi nagy görög lagzi (2002)

©IMDb

Rendíthetetlenül hiszel abban, hogy a szerelem nem ismer határokat. Ezért egy olyan történet, ahol két teljesen különböző kultúrában felnevelt személy szeret egymásba, azonnal felkelti az érdeklődésedet. A nehéz helyzetek ellenére a film nem szenved hiányt humorban és természetesen a ‚‚boldogan éltek, míg meg nem haltak…’’ sem marad majd el. De ez melyik romantikus vígjátékban nincs így?

Bak

27 idegen igen (2008)

©IMDb

Nem számít mennyire próbálod mások (vagy magad) előtt titkolni, mindenki tudja, hogy az esküvői ceremóniák megszállottja vagy. A 27 idegen igenben Jane-t ismerheted meg, aki már meg sem tudja számolni, hányszor kérték fel koszorúslánynak. Így amikor végre rátalál a szerelem, úgy érzi, minden álma valóra vált. Te is valami hasonló történetre vágysz, nem igaz?

Vízöntő

Igazából szerelem (2003)

©IMDb

A szerelem minden formáját és minden mélységét csodálod. Ezért tökéletes választás az Igazából szerelem, hiszen ebben a filmben mindenből kaphatsz egy kicsit: romantikus, izgalmas és keserédes történetek, szerencsés (vagy éppen szerencsétlen) karakterek, akik a szerelem bűvöletébe esnek.

Halak

Hirtelen 30 (2004)

©IMDb

Egyszerűen imádod a tündérmeseszerű , varázslatos momentumokkal gazdagított szerelmi történeteket. Valld be, hogy már te is eljátszadoztál azzal a gondolattal, hogy milyen lenne, ha egy csapásra 13 éves lányból 30 éves nővé válnál. Vajon te is viszonyba keverednél a gimis szerelmeddel?

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: