Ez a szerencsenapod a csillagjegyed szerint

Vannak napok, amikor lendületesebb és optimistább vagy, míg máskor inkább szétszórtnak és céltalannak érzed magad? Az asztrológia magyarázatot ad arra, miért érezheted így.

A hét minden egyes napját egy-egy jeles bolygó uralja. Például a vasárnapot a Nap, a hétfőt a Hold, a keddet a Mars. Némelyik nap elnevezése közvetlen kapcsolatban áll a bolygó nevével: a szombat például a Szaturnuszra utal. Mivel a hét különböző napjain a bolygók eltérő tulajdonságai érvényesülnek, a csillagjegyünk alapján könnyedén megtalálhatjuk a számunkra legoptimálisabb napot, és a saját javunkra fordíthatjuk ezt a tudást. Találd meg te is a szerencsenapodat a csillagjegyed alapján!

Oroszlán – A te szerencsenapod a vasárnap

Az oroszlánok uralkodó bolygója a Nap, akárcsak a hét utolsó napjáé. Így ez a nap tökéletes arra, hogy előtérbe helyezd a kreativitásod, vagy új, izgalmas célokat tűzz ki a következő hétre. Gyakran előfordul, hogy ekkor érik be az elmúlt napokban tett erőfeszítések gyümölcse, ami motivál a folytatásra. A lelkesedésed pozitívan hat a környezetedre is és optimizmussal tölti el őket.

Rák – A te szerencsenapod a hétfő

Ebben a csillagjegyben a Hold dominál, ami az érzelmeket helyezi előtérbe. A hétfő kitűnő alkalom arra, hogy kipihend a hétvége eseményeit, időt tölts magaddal, és felkészülj az előtted álló hétre. A hétfő számodra alkalmas az otthoni időtöltésre és a feltöltődésre. Rákként fontos neked a körülötted élők gondozása, ezért ilyenkor könnyen előkészítheted az ehhez szükséges dolgokat. Ez a nap alkalmat ad arra, hogy érzelmileg megújulj, és tiszta fejjel, nyitott szívvel vágj bele a hétbe. 

Kos és Skorpió – A ti szerencsenapotok a kedd

Mindkét zodiákust a Mars uralja, ezért a kedd megfelelő számotokra az izgalmas ötletek megvalósításához, és az új projektek elindításához. Az ambíció megléte elengedhetetlen, de az is nagyon fontos, hogy milyen energiával vágtok bele a kihívásokba. Bármibe is kezdtek ezen a napon, sokkal nagyobb eséllyel fog megvalósulni, mint máskor. Az új kezdet lendülete és a Mars tüzes energiái a ti oldalatokon állnak.

Ikrek és szűz – A ti szerencsenapotok a szerda

Mindkét csillagjegy meghatározó bolygója a Merkúr, akár csak a szerdai napnak. A Merkúr az ötletek és a kommunikáció bolygója, így számotokra ez a nap ideális arra, hogy családi vagy üzleti megbeszéléseket tartsatok. Az ikrek jellemzően tele van ötletekkel, így a szerda tökéletes arra, hogy papírra vesse azokat. Szűzként pedig megfelelő a nap arra, hogy a teendőid listáját ellenőrizd és módosítsd. Gyakran előfordulhat veletek, hogy szétszórtnak érzitek magatokat. A szerdát viszont a hét legeredményesebb napjának fogjátok megélni. 

Nyilas és Halak – A ti szerencsenapotok a csütörtök

Mindkét csillagjegy a Jupiter uralta napon, csütörtökön boldogul a legjobban. A Jupiter a nagylelkűség, a kiáradás, a terjeszkedés bolygója. Az életet egy soha véget nem érő utazásnak tekintitek. Ez a nap tökéletes egy kiránduláshoz, vagy az új érdeklődési körben való elmélyüléshez. Ezen a napon könnyedén kapcsolatba kerülhettek nagy lehetőségekkel, és friss lendületet kaphattok hosszú távú céljaitok eléréséhez.

Bika és Mérleg – A ti szerencsenapotok a péntek 

Senki sem várja olyan izgatottan a pénteket, mint ti. Ezen a napon a Vénusz uralkodik, ami mindkét csillagjegy meghatározó bolygója. A Vénusz a szenvedély, a szórakozás, és a társasági élmények szimbóluma. Tökéletes alkalom számotokra arra, hogy baráti összejövetelen vegyetek részt, szórakozni menjetek, de a szerelem is könnyebben szökken szárba ezen a napon. 

Bak és Vízöntő – A ti szerencsenapotok a szombat

Mindkét csillagjegy uralkodó bolygója a Szaturnusz, ami segít keretet adni az életnek, valamint kijelölni az utat egy távolabbi cél eléréséhez. A szombat az a nap, amikor produktívak vagytok, és az ezen a napon szervezett események vagy feladatok igazán sikeresek lesznek. A következő heti feladatok előkészítésére a legalkalmasabb ez a nap.

Forrás: Elite Daily
Nyitókép: Angelina Bambina/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

    Legnépszerűbb cikkek: