Ez a szuperképességed a horoszkópod szerint

Minden csillagjegynek van egy-egy olyan pozitív tulajdonsága, amit mások szívesen eltanulnának. Ismerd fel a saját szuperképességed és add át a tudásodat, ha úgy érzed, ezzel segíthetsz a másikon.

Biztosan te is észrevetted már, hogy vannak olyan személyek, akiknek a közelében sokkal nyugodtabb, kreatívabb, motiváltabb vagy például optimistább vagy. Ez nyilván az illető személyiségétől függ, hogy vannak olyan jó tulajdonságai, amelyek másokra is pozitív hatást gyakorolnak. Ha hiszed, ha nem, neked is van ilyen szuperképességed! A csillagjegyedből megtudhatod, mi az!

Kos

Képes vagy felelősséget vállalni

Tűzjegyként szeretsz kezdeményezni és belevágni dolgokba – általában hatalmas lendülettel és energiával – mivel hajt a szenvedély és az izgatottság. Elképesztően kreatív vagy, amit gyakran használsz arra, hogy megoldj különféle problémákat. Másoknak nehéz lehet azt a hatalmas energikusságot eltanulni, ami benned van, de ez az, ami talán a környezetedet arra ösztönzi, hogy ők is merjenek kilépni a komfort zónájukból. Mert, még ha nem is járnak sikerrel, és nem érik el a céljukat, mondhatják azt a végén, hogy legalább megpróbálták.

Bika

Türelmes vagy

Minden erőddel arra koncentrálsz, hogy kényelmes életet teremts magadnak, és másoknak is. Az az egyik legjobb tulajdonságod, hogy hajlandó vagy várni arra, amire valójában vágysz. Nem rohansz és nem hozol meggondolatlan döntéseket, helyette inkább hagyod, hogy minden menjen a maga útján és értékeled azt, ahogyan az élet kibontakozik. Ez a pozitív tulajdonságod sok embert megtaníthat arra, hogyan értékelhetik az adott pillanatot.

Ikrek

Az élethosszig tartó tanulás híve vagy

Imádod a jó beszélgetéseket, mert ezek mindig lehetőséget adnak neked arra, hogy új dolgokat tanulj meg új emberekről. A kíváncsiságod, a kedvességed és a hajlandóságod a tanulásra és a fejlődésre – ezek azok a tulajdonságaid, amelyek tökéletesen megkülönböztetnek a többi jegytől. A kommunikáció minden formája érdekel, legyen az történetmesélés, de jó hallgatóság is vagy. Megtanulni megosztani, mindig nyitottnak lenni az új információkra ezek azok a dolgok, amiket másoknak is érdemes lenne elsajátítani tőled.

Rák

Az együttérzésed példaértékű

Az érzékenység csillagjegye vagy. Csodálatos barát és olyan valaki, aki a legnagyobb krízisek közepette is támogatja a másikat. Tele vagy szeretettel, azt akarod, hogy mások is boldogok legyenek, ezért szívesen adsz tanácsot és jó hallgatóság is vagy. Nem véletlen, hogy rengetegen akarják eltanulni tőled ezt a gondoskodó energiát”, hogy vigyázhassanak magukra és a környezetükben élőkre is.

Oroszlán

A képesség arra, hogy inspirálj másokat

Uralkodó típus vagy, de az a fajta, aki tele van szeretettel és nagyon karizmatikus is. A szavaid arra inspirálnak másokat, hogy még jobbak legyenek, és lásd be, azért elég jó érzés az, ha úgy érzed, hatással lehetsz a világ történéseire és az emberekre! Használd tudatosan az erődet és segíts azokon, akik önbizalomhiányban szenvednek.

Szűz

A segítőkészséged

Ha bárkinek segítségre van szüksége, biztos lehet abban, hogy rád számíthat! Az a csillagjegy vagy, aki pontosan tudja, hogyan kell vigyázni másokra, és melyek azok a kezelési módszerek és technikák, amelyek gyógyírt jelenthetnek. Otthon és a munkahelyen is csapatjátékos vagy, az sem meglepő, ha teljesen ismeretlen embereknek segítő kezet nyújtasz. Ez egy olyan jó tulajdonság, ami szintén példaértékű lehet mások számára.

Mérleg

A méltányosságod

Ki nem állhatod, ha valakivel nem bánnak méltányosan! Nagy az igazságérzeted és ez nagyon szerethetővé tesz téged. Ezzel ugyanis sok ember bizalmát elnyered, mivel nagyon korrekten állsz a dolgokhoz, legyen szó munkahelyi megbeszélésről, vagy a családon belül folytatott kommunikációról. A szuperképességed, hogy képes vagy mások szemszögéből is megvizsgálni a dolgokat, és azt a megoldást választani, amely mindenkinél a lehető legjobb végkimenetelt eredményezi.

Skorpió

Megértő vagy

Igaz barát vagy, aki megérti az élet legsötétebb oldalát is, és közben bátorsággal és nagyon sok erővel éled a mindennapjaidat. Szenvedélyeddel és mélységeddel képes vagy arra, hogy elmerülj az emberek érzéseiben, tanulmányozod őket és ami a legfontosabb, a megfigyelésed során hallgatsz. Ez végül a többi ember magas szintű megértését eredményezi, ami lássuk be, egy nagyon jó tulajdonság!

Nyilas

Az őszinteséged

Egyenes vagy és nem félsz kimondani az igazat. Ha valami zavar, vagy valami számodra fontos dolog jár a fejedben, úgy érzed, muszáj megosztanod másokkal. Arra azonban vigyázol, hogy mindezt úgy tedd, hogy ne bántsd meg az illetőt. A félreértések elkerülése végett tisztán és érthetően fogalmazol, ez pedig segít neked abban, hogy jó emberi kapcsolatokat építs ki az élet minden területén. Sok ember számára nehéz őszintének lenni, a legjobb dolog, amit tehet, ha példát vesz rólad, hogy te hogyan közlöd óvatosan és egészen finoman, ha valami nyomja a lelked.

Bak

A megbízhatóságod

Te vagy az, aki időben ott van minden előre megbeszélt találkozón, ha valamit megígérsz, akkor azt be is tartod. A főnököd is örül, mert pontosan tudja, hogy nyugodtan rád bízhat határidős munkákat is, hiszen megbízható vagy. Minden esetben előbb önmagaddal és a saját teljesítményeddel számolsz el, csak ezután követelsz másoktól is bármit. Ez egy szuper tulajdonság, ami másokat is arra ösztönöz, hogy még jobbak és alaposabbak legyenek az életük minden területén.

Vízöntő

Tudod, hogyan vigyázz magadra

Pontosan tudod, hogyan vállalj felelősséget magadért, az érzéseidért és a helyzetekért, amikbe kerülsz. Ha úgy érzed, egy szituációban nem érzed jól magad, akkor mindent megteszel azért, hogy változtass és elmozdítsd a dolgokat pozitív irányba. A legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben és másokat is arra ösztönzöl, hogy tudatosan befelé fókuszáljanak.

Halak

Az empátiád

Tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy az embereknek szüksége van a megértésre és a kedvességre. A barátaid és a munkatársaid is mind tudják, hogy ezeket a tulajdonságokat benned megtalálják. Szerető és barátságos családi és munkahelyi környezetet vagy képes teremteni, és nem csak hallod, hanem megpróbálod megérteni, min megy a másik keresztül azzal, hogy az ő helyzetébe vagy képes képzelni magad. Ez a szuper tulajdonság az, amit mindenki próbál elsajátítani tőled.

Nyitókép: nadia_bormotova/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: