Ez a tökéletes őszi randiprogram a horoszkópod szerint

A hűvös, esős idő beköszönte egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne szervezhetnél izgalmas és meghitt randevút a pároddal. Sőt, sokak szerint éppen ez a legromantikusabb évszakunk!

Kos

A tűz jegyek közé tartozó Kosként lételemed a versengés, ez a vonásod akár a következő randid megszervezésekor is jól jöhet. Hívd ki a partneredet egy bowlingmeccsre: a győztes pedig kiválaszthatja, hol vacsorázzatok a játék után!

Bika

A Bikák hihetetlenül érzékeny emberek, ám hajlamosak arra is, hogy makacsul befelé forduljanak. Ha szeretnél jobban megnyílni a választottad előtt, teremts hozzá kellemes és bizalmas légkört: kuckózzatok be, készítsd el a kedvenc ételeiteket és szerezz be egy üveg finom bort!

Ikrek

A legintellektuálisabb csillagjegyek közé tartozol, kiemelten érdeklődsz a művészetek iránt, ráadásul nyitott vagy az újdonságokra is. Szerencséd van, mert a színházak aktuális évada éppen mindig ősszel indul: a premier előadások között biztosan találsz olyat, ami téged és a randipartneredet is érdekelhet.

Rák

Nosztalgikus jellem vagy, elképesztően romantikus és imádsz főzni, ezért nem is lehet kérdés, hogy mi az ideális randi számodra: hívd át magadhoz a párodat, és készítsd el neki a kedvenc receptedet! Ha pedig befejeztétek a vacsorát, kalandozzatok egy kicsit a múltban, és nézzetek meg egy fekete-fehér szerelmes filmet – például egy olyat, amiben a legendás színésznő, Audrey Hepburn szerepel.

Oroszlán

Az utazás és a kirándulás az egyik legfőbb szenvedélyed, így egészen biztosan levehet téged a lábadról az, aki elmegy veled túrázni. Kapjatok fel egy kényelmes cipőt, és irány a természet! Zárjátok a napot egy meghitt piknikezéssel, miközben a színes falevelek látványában gyönyörködtök.

Szűz

Amellett, hogy az otthonod fontos számodra, művészi hajlamokkal is megáldottak a csillagok. Iratkozzatok fel egy workshopra és alkossatok valamit együtt: jelentkezzetek be egy élményfestés órára vagy szimplán csak látogassatok el a közeli piacra, vegyetek sütőtököt és faragjatok belőle lámpást!

Mérleg

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, Mérlegként folyamatosan az egyensúlyra törekszel: ezt pedig hol máshol találhatnád meg a legkönnyebben, mint a természetben? Hívd el a kiszemeltedet almát szedni, hogy igazán harmóniában érezhesd magad a környezeteddel. (Bónusz pont: a szervezeted is hálás lesz a vitaminbombáért, amire az őszi vírusszezonban különösen szükséged van.)

Skorpió

A Víz jegyek közé tartozó Skorpiók szeretik a kényeztetést és szívesen elmenekülnek a hideg időjárás elől. Foglalj le egy wellnesshétvégét vagy menjetek el egy gyógyfürdőbe, és rendeljetek magatoknak páros masszázst!

Nyilas

Kalandvágyó alkat vagy és az adrenalin-löket számodra létszükséglet. Foglaljatok időpontot egy izgalmas (akár félelmetes) témájú szabadulószobába, esetleg üljetek be a moziba egy horrorfilmre vagy egy fordulatokban gazdag thrillerre!

Bak

A Bakok a kiemelkedően intellektuális csillagjegyek sorát erősítik, azonban mindemellett zárkózottak is. Ha nem szeretnél feszengeni a randijaidon és fel akarsz oldódni a partnered oldalán, akkor kerüljétek a tömeges rendezvényeket és helyszíneket: inkább keressetek fel egy múzeumot vagy egy hangulatos galériát!

Vízöntő

A levegő jegyek sorát erősítő Vízöntők a világűr szerelmesei, így számodra egy planetáriumi belépő lehet a kulcs az álomrandevúhoz, de ha épp nincs ilyen intézmény a közelben, akkor egy romantikus csillagles is teljesen elvarázsolhat.

Halak

Nemcsak nyáron, hanem a hideg évszakokban is rajongsz mindenért, ami vízzel kapcsolatos és a romantika is nagyon fontos számodra: egy hangulatos sétahajókázáson biztosan nem fogod rosszul érezni magad! Ha éppen nincs lehetőséged kimozdulni, tartsatok Disney-maratont, ugyanis a Halak jegy szülöttei még felnőtt fejjel is rajonganak ezekért a mesékért.

Nyitókép: djvstock/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: