Ha ezt a 7 kérdést megválaszolod, egyenesbe hozhatod az életed egy coach szerint

Érezted már valaha, hogy megrekedtél a karrieredben vagy a magánéletedben? Russell Amerasekera, karrier-, stílus- és életmód-tanácsadó is hasonló cipőben járt, amíg meg nem válaszolta a következő hét kérdést.

Russell Amerasekera a politikai tanulmányai után, 17 éven keresztül a szakmájában dolgozott, minden egyes nap öltönyben indult el otthonról és mások szabályai szerint élte az életét. Bár látszólag mindene megvolt: jó fizetés, szép ház, szuper autó, de egyre inkább azt érezte, hogy csapdába esik az őt körülvevő rengeteg elvárás miatt. Végül úgy döntött, ledobja magáról az öltönyt, megtalálja a stílusát és karrierváltásba kezd. Mára sikeres műsorvezető, stílus-, karrier- és életmód-tanácsadó, aki emberek százainak segít megtalálni a saját útját. Nemrég a Stylist Live LUXE című konferencián megosztotta sikerének titkát:

Fotó: pearlsandpoisonlondon/Instagram

Russel három érték szerint próbálja élni az életét: önszeretet, önbecsülés és önellátás. Ezekre az alapvető dolgokra emlékezteti az ügyfeleit, amikor hozzá fordulnak segítségért. Sőt, az előadásában azt is kihangsúlyozta, hogy minden jó dolog, ami az életben történik veled, független a pénztől. Persze nem mindig könnyű pozitívan szemlélni a világot, és egyik pillanatról a másikra kitörni az egyhangúságból. Ez egy önreflektív folyamat, amelyhez szükséges közelebbről megvizsgálnod a korlátaidat, lehetőségeidet, hogy mihez van tehetséged és mely területeken kell fejlődnöd a jövőben. A karrierváltáshoz Russel is kénytelen volt jobban megismerni önmagát, amihez a következő hét kérdést válaszolta meg:

  1. Mit szeretsz a legjobban az életedben?
  2. Mit csinálsz jobban, mint bárki más?
  3. Mit tennél az életeddel, ha a pénz nem számítana?
  4. Hol szeretnél tartani három év múlva?
  5. Mit fogsz tenni a valódi potenciálod elérése érdekében?
  6. Mit fogsz tenni azért, hogy rájöjj, ki vagy valójában, és mihez fogsz kezdeni ezzel?
  7. Mit fogsz tenni a fejlődésed érdekében?

Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy változtass, tedd fel magadnak a kérdéseket és gondolkodj el azon, miket válaszolnál.

Nyitókép: lechatnoir/E+/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: