Ez az esküvői stílus illik hozzád a csillagjegyed szerint

Úgy tartják, hogy a csillagjegyek az élet minden területére hatással vannak, a személyiségtől kezdve az életmódon át az esküvői stílusunkig. Most megtudhatod, hogy milyen esküvő illik hozzád a csillagjegyed szerint.

Halak: Tengerparti esküvő

A Halak az egyik legromantikusabb csillagjegy, így hol máshol mondhatná ki a boldogító igent, ha nem a tengerparton vagy egy tó partján a naplementében? Egy vízparti esküvő a Halak jegy szülötteinek legnagyobb álma. Bensőséges, szeretetteljes lényeddel számodra a legfontosabb, hogy az érzelmek a helyükön legyenek a nagy napon. Persze a szervezés részleteiben is el tudsz veszni, de vigyázz, ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a sok intéznivaló. Kérj segítséget egy profitól vagy a családtól!

Vízöntő: A bohó esküvő

A Vízöntő csillagjegy szeszélyes, takarékos és szabad szellemű esküvői ünnepségre vágyik. Ínycsiklandó ételek, virágkoszorúk, egy sátor és egy vagány zenekar ez minden, amire szükséged van ahhoz, hogy az esküvői szertartás során szuperül érezd magad. Meg persze egy nagy adag kreativitásra és hatékony megoldókészségre, ami benned egyszerre van jelen. Ha időt szánsz arra, hogy kitaláld a vágyaid, akkor egy valóban egyedi, téged és a partneredet hűen tükröző szertartásban lehet részed! 

Kos: Industrial romantika

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GLOAM (@wearegloam) által megosztott bejegyzés

Egy igazi harcos vagy, ezért vonzódsz annyira az erőt és keménységet sugalló esztétikához. Válassz egy régi gyártelepet, raktárt, repülőgéphangárt, és mozgósítsd a kreativitásod. A saját megoldások híve vagy, ezért nem is kérdés, hogy a dekor a te műhelyedből érkezik majd, vagy legalábbis ott leszel, amikor készül! Vondd be a szerelmed is a szervezésbe, ha így teszel, nemcsak a nagy nap, de az azt megelőző hetek is szerelmetek legszebb időszaka lehet.

Bika: Vintage esküvő

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Flavio Pinho (@flavio_pinhodecor) által megosztott bejegyzés

Földjegyként a DNS-edben van, hogy évszaktól függetlenül a természetben érzed magad a legjobban. Ezért egy rögtönzött, vidéken megszervezett vintage esküvő tökéletes választás a nagy napra, amivel kényelmes és meghitt atmoszférában ünnepelhetitek boldogságotokat a hozzátok legközelebb álló emberekkel. Magabiztos és eltökélt vagy, a gyűrűtől kezdve az utolsó dekorelemig pontosan tudod, hogy mit szeretnél. Ha nem szeretnél teljesen kimerülten beesni a nagy napra, akkor érdemes egy picit lazítanod az elvárásokon, és rugalmasabban állni a vágyaidhoz! 

Ikrek: Tematikus esküvő

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fiancee Bodas (@fianceebodas) által megosztott bejegyzés

Nehéz lenne összefoglalni, hogy az Ikrek jegy szülöttei mire is vágynak igazán, hiszen mindenre egyszerre. Nincs ez másképp az esküvőt illetően sem. Ami igazán boldoggá teheti az Ikreket az egy tematikus esküvő, akár egy álarcosbál vagy hollywoodi glam parti. Erre a napra nemcsak ti, de az egész vendégsereg fergeteges buliként fog emlékezni, köszönhetően annak, hogy számodra a konvenciók nem léteznek. Nem akarsz megfelelni senkinek, és ezt nagyon jól teszed! Hogy ne vessz el a részletekben – ez úgysem az erősséged –, kérd esküvőszervező segítségét, aki helyetted is észben tart minden apróságot.

Rák: Bensőséges esküvő a hátsó kertben 

Remete Rákként nem igazán szereted a rivaldafényt, irtózol a gondolattól, hogy egy rakás ember előtt mondd el a fogadalmadat. Édes és érzékeny lelked olyan esküvőt igényel, amely nem túl csillogó, de elég meghitt ahhoz, hogy egész életedben kincsként őrizd. Így a legmegfelelőbb egy bensőséges esküvő akár a szülők hátsó kertjében, ami már csak azért is remek választás, mert kifejezetten családcentrikus vagy. Egy ilyen meghitt napot szeretnél a lehető legszeretetteljesebben megélni, hogy ez így is legyen, egyre ügyelj! A szervezés közben ne terheld túl a családot, például az, hogy milyen színű lesz a szalvétagyűrű, valószínűleg csak téged érdekel. 

Oroszlán: Luxusesküvő

Valószínűleg az anyaméh óta számolod a perceket a nagy napig. És igen, mint egy igazi sztár, minden követ megmozgatsz majd, hogy az este örök emlék legyen minden résztvevőnek. Az esztétikát illetően a merészen túlzó extravaganciád miatt ne köss kompromisszumot, amikor az esküvőd díszes elemeinek kivitelezéséről van szó. Nagyszabású és csillogó esküvőd bonyolult részletei is teljes összhangban lesznek az indentitásoddal, de vigyázz, bár hajlamos vagy azt gondolni, hogy ez a te napod, valójában kettőtökről kell, hogy szóljon! 

Szűz: Ízléses mikroesküvő

A Szűzeknek biztosan sikerül egy abszolút isteni esküvőt összehoznia… úgy, hogy jóval a költségvetés maradnak. Pontosan hogyan? Egy találóan praktikus mikroesküvővel, ami attól, hogy kicsi, még nem lesz unalmas. Egy pompás vacsora egy fine dining étteremben, álmaid ruhájában az oltárhoz vonulni plusz egy hihetetlen profi fotós, aki mindezt megörökíti. Vérbeli szervezőként egy ilyen esemény összerittyentése gyerekjáték, ugyanakkor a túlzó maximalizmussal könnyedén elronthatod a nagy nap előtti heteket. Ne aggódj előre mindene, szedj fel egy kis lazaságot!

Mérleg: Szívélyes esküvő

Mérlegként egyedi stílusérzékkel rendelkezel, nem is kérdés, ha az esküvődről van szó, akkor csak a pompa és a show juthat eszünkbe. Az esküvőd tervezd egy tündéri pajtában, dobd fel csodás fényfüzérekkel az épületet, rusztikus asztalokkal és csodás fehér kiegészítőkkel koronázhatod meg a nagy napod! A szemed a részleteken van, olyannyira, hogy minden apróságot még jobbá akarsz tenni: ennek persze lehet az eredménye egy varázslatos esküvő, de az is, hogy a nagy napra kihullik a hajad az aggodalomtól. A szervezés kezdetekor döntsd el, hogy mely területekre szeretnél fókuszálni, ha pedig nem tudsz valamit elengdni, kérd szervező segítségét, aki párod lesz a maximalizmusodban. 

Skorpió: A téli esküvő

A Skorpiók hevesek, titokzatosak és szenvedélyesek. Ezért a nászuk gyakran meghitt esküvő, kevés barát és rokon jelenlétében. Mivel a születési hónapotokkal kapcsolatban magabiztosabbnak érzitek magatokat, ezért a téli esküvőre esküsztök, ami sikkes és drámai esztétikát eredményez (a jó értelemben!) Egy biztos, hogy elbűvölő leszel, mint mindig, olyan meglepetésekkel kápráztatod el a vendégsereget, ami miatt örökké emlékezni fognak erre a bulira. A legjobb az egészben, hogy semmit nem élvezel jobban, mint extrém ötleteken és megoldásokon agyalni az esküvőddel kapcsolatban!

Nyilas: Távoli célpont

Vajon ki dönt úgy, hogy átvonszolja a szeretteit a fél világon? Nem más, mint a Nyilasok. Még ha a költségvetésed nem is engedi meg, hogy a világ másik pontján tarts esküvőt, akkor is mindent megteszel, hogy ott legyen. Ha valamilyen okból kifolyólag mégis helyi esküvőt tartotok, akkor az esküvői stílusban biztosan visszaköszönnek majd a külföldi kultúrák és ízek. Már csak azért is, mert a társaság középpontjaként minden álmod, hogy a barátaidnak összerittyentsd az év eseményét. Eláruljunk valamit? A siker garantált! 

Bak: A fehér esküvő

A Bakok szeretik az ízléses és időtlen hangulatú esküvőt, amelybe minden formaság, hagyomány és kultúra jelen van. A hivatalos bál, a téli esküvő, az elegáns dekoráció és az antikvitásra való utalások a Bak csillagjegyűek esküvőjének legfontosabb összetevői. Ha az esküvő helyszínéről van szó, gyakran választanak botanikus kertet, yacht klubot vagy vidéki helyszínt. Szigorú szervezőként nem ismersz kegyelmet, hiszen szeretnél, hogy minden grandiózus és persze tökéletes legyen. Engedj egy kicsit és hagyd, hogy elvigyen a nap varázsa.

Nyitókép: VectorMine/GettyImages
Forrás: Martha Stewart

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: