Ez lesz 2021 egyik legnépszerűbb hajtrendje

A frufrunak ezer verziója létezik, és a szakértők arra figyelmeztetnek minket, hogy 2021-ben mindet imádni fogjuk.

Még el sem kezdődött 2021, de már meg is érkeztek az első előrejelzések azzal kapcsolatban, jövőre milyen hajtrendek határozzák meg az évet. Idén több olyan időszakot is átéltünk, amikor volt időnk átgondolni, átértékelni a dolgokat. Ez alól saját szokásaink és céljaink sem jelentenek kivételt. Jól tudjuk, milyen változásokra vágyunk ahhoz, hogy egy új fejezetet nyithassunk az életünkben. Ennek apropójából sokan a külsejüket is megváltoztatják egy kicsi, de nagy átalakulást hozó lépéssel: frufrut vágatnak maguknak.

A frufrunak számos változata létezik, de egy dolog közös bennük: bekeretezik az arcot és azonnal egy új karaktert adnak neki. Sokan azt gondolják, hogy ez csak azoknak áll jól, akiknek hosszú, egyenes hajuk van. Valójában a frufru sokféle hajtípushoz, textúrához és arcformához illik. Csak jól kell megválasztanod, milyet vágatsz magadnak.

Milyen frufrut válassz?

Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images

A szögletes vagy a szív alakú arc eleve elég markáns és karakteres kinézetet ad, így ha frufrut választasz mellé, törekedj a vonalak lágyítására. Nem érdemes határozott, tömör frufrut vágatni, inkább egy aszimmetrikus, könnyedebb fazont, amely finomítja az arc éles vonásait.

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Ha hosszúkás az arcformád, akkor a frufru remek választás, hiszen arányosabbá, kerekebbé teszi az arcot. A rövid frufrut ezért kerüld, hiszen ez még jobban kihangsúlyozza az arcod formáját vagy a magas homlokod. Az egyenes, szemöldökig érő, illetve a hosszabb elválasztott, vagy fokozatosan lehulló, oldalra fésült fazonok azonban különösen jól állhatnak.

Fotó: Steve Granitz/Getty Images

A kerek archoz nem érdemes egyenes változatot vágatni, mert ez szélesebbé teszi az arcod. A legelőnyösebb frufruk számodra a hosszabb, féloldalas fazonok, amelyek megtörik az arc kerekségét.

Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic/Getty Images

Nagyon szerencsés vagy, ha ovális az arcod, hiszen neked szinte bármilyen fazon jól áll. Az egyenes, tömött fazonokat, egy hosszabb oldalfrufrut és még Brigitte Bardot ikonikus függönyfrufruját is nyugodtan bevállalhatod.

Nyitókép: Edward Berthelot/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: