Ez minden idők egyik legszebb eljegyzési fotója

Ez biztosan egy, a legemlékezetesebb lánykérések közül.

John Nicotera és Erika Pendrak, amerikában élő testnevelés tanárok, akik két éve alkotnak egy párt, nemrég eljegyezték egymást, de nem is akármilyen módon. Az ötlet természetesen a vőlegény fejéből pattant ki, aki már 2019 karácsonyán felvetette a házasság kérdését, de úgy érezte, még nem találta meg a legtökéletesebb helyzetet a lánykéréshez. Ezért a karantén alatt a legtöbb idejét azzal töltötte, hogy alaposan kidolgozza az eseményt, és az, hogy az összezártság még jobban összekovácsolta őket, csak még nagyobb lendületet adott a szervezéshez. „Minden percet együtt töltöttünk, mégsem voltak konfliktusaink. Azt hittem, hogy a legszebb idők már elmúltak, és most jönnek a problémák, de nem így lett. Még a legnehezebb helyzetben sem” – nyilatkozta Nicotera. 

John eredetileg Oregonban, a Kráter-tónál szerette volna megkérni Erika kezét, de a korlátozások miatt végül ezt nem tudta kivitelezni. Ezután döntötte el, hogy egyik kedvenc témájához, a csillagászathoz és az űrutazáshoz fordul. Na, nem egy űrbéli eljegyzést tervezett, hanem földi varázslatot: tudomást szerzett róla, hogy július 15. és 23. között áthalad egy Neowise nevű üstökös az égen, és ez idő alatt láthatóvá is válik. A különlegessége, hogy csak 6800 évente tűnik fel az égbolton, ezért nagyon kicsi az esélye, hogy az ember valaha is megpillanthatja. 

Szólt is az egyik fotós barátjának, hogy az a terve, az üstökös áthaladása közben térdel majd le a szerelme elé és teszi fel a nagy kérdést. Mindent alaposan kigondoltak, a fotós napokig gyakorolta, hogyan tudja majd a legelőnyösebben megörökíteni a pillanatot az üstökössel a háttérben. A lánykérésre végül a New York melletti Old Forge erdőben került sor, és tökéletesen sikerült: Erika és John is könnyekig meghatódott, amikor az üstökös feltűnésének pillanatában elhangzott a nagy kérdés, amire a válasz természetesen egy hatalmas igen volt.

Forrás: insider.com
Nyitókép: John Nicotera/Twitter.com

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: