Ezek a legviccesebb esküvői fogadalmak

A jó házassághoz elengedhetetlen a humor és az irónia, ami segít a legnehezebb időszakokat is átvészelni. Íme, néhány motiváló idézet és vicces fogadalom, ami inspirációt adhat a saját szövegetek megírásához.

A házasság komoly, (akár) egy életre szóló kötelék. Sokan pont emiatt félnek az elköteleződéstől. Arra sajnos nincsen kőbe vésett szabály, hogy egy házasság mitől lesz tartós és működőképes, de az életben garancia ma már szinte semmire nincsen. Ha jól választottál párt, és nem csak a rokonok, barátok, hanem ti magatok is úgy érzitek, hogy összetartoztok, akkor a kapcsolatotokat előbb vagy utóbb biztos, hogy esküvővel pecsételitek meg.

Legyen privát fogadalmatok!

Ha olyan esküvőt szeretnétek, amely a legjobban illik hozzátok, akkor rúgjátok fel a szabályokat, és írjatok magatoknak saját fogadalmakat. Az egymás iránti szeretet, megbecsülés és tisztelet nagyon fontos lesz a közös életetek során. Ezért nem árt, ha van olyan, mindkettőtök számára komoly jelentőséggel bíró fogadalmatok, amelyekből erőt nyerhettek később, akár a nehezebb pillanatokban is. Ezek olyan fogadalmak legyenek, amelyeknek betartása nem okoz számotokra nehézséget, viszont kellő inspirációt adnak a közös életetekhez. Lehet romantikus, praktikus, humoros, de olyan is, amit csak ti ketten értetek.

Bármennyire is komoly dolog egy esküvő, humort azért nem árt belecsempészni. Arra viszont ügyeljetek, hogy még véletlenül se legyen bántó vagy sértő, amit megfogadtok, hanem csak olyan, ami mindkettőtök arcára mosolyt csal. Mutatunk néhány vicces fogadalmat és inspiráló idézetet, ami segíthet a ti gondolataitok megfogalmazásában is.

Az alábbi fogadalmak és idézetek lazíthatják az esküvő komolyságát, de évekkel később is segíthetnek a legnehezebb pillanatokban.

8 fogadalom:

Megígérem, hogy emlékezni fogok arra, hogy egyikünk sem tökéletes, és törekedni fogok rá, hogy emlékeztessem magam arra, miként vagyunk egymás számára tökéletesek.

Esküszöm, hogy ha el nem is fogadom, de mindig tolerálni fogom, ha focimeccset nézel.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a most aláírt szerződést nincs módunk évenként megújítani.

Azokon a napokon is szeretni foglak, amikor úgy tűnik, hogy éppen nagyon nem szeretlek.

Ígérem, hogy közös életünk során mindig megvédelek majd a pókoktól és a bogaraktól, és nem eszem meg az utolsó palacsintát előled.”

„Ígérem, hogy mindig betakarlak majd álmodban, ha észreveszem, hogy lehúztam rólad a takarót.”

Mindig veled fogok nevetni, soha nem rajtad.

Ígérem, hogy olyannak szeretlek, ahogy vagy, nem olyannak, amilyennek, hittem, hogy leszel.

8 idézet: 

Otthon én vagyok a főnök, a feleségem csak a döntéshozó.” (Woody Allen)

A boldog házasságot akaró férjnek meg kell tanulnia csukva tartani a száját és nyitva tartani a csekkfüzetét.” (Groucho Marx)

Az élet legszebb dolgait nem hozhatod létre az akaratoddal.” (A. de Mello)

Jó gyógyszer megvallani őszintén, ha hibáztunk.” (Seneca)

Ígérem neked, hogy mindig a tiéd lesz a legjobb részem, amit csak adhatok.” (Jay Crownover)

Ha valamit még nem hallottunk, vagy nem értünk, attól az még működik.” (Kajárik Béla)

Ahol szeretet van, ott van az élet.” (Gandhi)

A szerelem olyan bűn, amelyben nem lehetünk meg cinkostárs nélkül.” (Charles Baudelaire)

 

Nyitókép: alexandr 1958/GetyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: