Ezek lesznek a legtrendibb frizurák idén ősszel

Még mielőtt bejelentkeznél a fodrászodhoz, vess egy pillantást a cikkre!

Beköszöntött az ősz, ami sok újat hoz a frizuradivat terén is. A bájos kontyok és laza copfok helyett a hűvösebb időszakban a hangsúlyos oldalválasztékért és a laza hullámokért leszünk oda, utóbbit akár otthon is elkészítheted!

Retró hajráf

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alice & Blair (@alice.and.blair) által megosztott bejegyzés,

Utoljára te is általános iskolában viseltél hajráfot? Idén ősszel érdemes lesz beszerezned egy új darabot, mivel az old school kiegészítő újra divatba jön! Ha nincs kedved reggelente hosszú perceket eltölteni a tükör előtt, akkor ez lesz számodra a tökéletes megoldás. Még jobban mutat, ha a hajad egy picit hullámosan hagyod!

Az arcot keretező tincsek

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@keiraknightley_officialfan által megosztott bejegyzés,

Emlékszel még, milyen angyalian festett Keira Knightley az Igazából szerelem című film esküvős jelenetében? A felejthetetlen megjelenést az arcába omló két kis tincsnek köszönheti! Az idei trend abban különbözik a 20 évvel ezelőtti fazontól, hogy ma már sokkal kevesebb hajszálat engedünk le mindkét oldalon.

Egyenes copf

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

justine marjan (@justinemarjan) által megosztott bejegyzés,

Unalmas? Idén ősszel biztos, hogy nem! Miután kivasaltad a hajad, kösd az egészet közvetlenül a tarkód fölé, majd permetezz a copfodra egy pici hajfényt. Egyszerű és elegáns!

Kell egy kis extra!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brittany Sullivan (@brittsully) által megosztott bejegyzés,

Ha kedveled a romantikus frizurákat, akkor ezt nem hagyhatod ki ősszel! A lazán fonott hajadba tűzz néhány díszes hullámcsatot. A végeredmény: kislányos báj.

Fifikás konty

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bob Recine (@bobrecine) által megosztott bejegyzés,

Elsőre talán bonyolultnak tűnik, de hidd el, nagyon könnyen leutánozható a fenti frizura. Készíts egy copfot, majd tincsenként tekerd fel apró csigákba a hajad és rögzítsd azokat egyesével egy-egy hullámcsat segítségével. Kész is van a konty!

Marcell-hullám

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matters In Gray RTO 1685 (@mig_training) által megosztott bejegyzés,

Volt néhány olyan fazon a ’90-es években, amit legszívesebben örökre elfelejtenénk (például a focista hajnak is nevezett mullet-haj), na, de a marcell-hullám nem ilyen! Oké, nem könnyű vállalkozás, mégis megéri elkészíteni a vintage frizurát. Egyszerűen mesésen fest!

Fonás minden mennyiségben

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nandi Morancie (@stylesby.di) által megosztott bejegyzés,


Ha hosszú a hajad, válaszd a parkettafonást, ha rövidebb, akkor a klasszikus háromtincses verziót. A hangsúlyos fonat olyan, mint a farmer: sosem megy ki a divatból!

Kreppelt haj

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lani Fischer (@lanifischer.hmua) által megosztott bejegyzés,

Sosem gondoltad volna, hogy egyszer még újra divatba jön a tinikorod kedvenc frizurája, igaz? Pedig idén ez a trend is hódít. Egyszerűen elkészítheted a négy fal között is: készíts kis háromtincses fonásokat, majd nyomkodd át mindegyiket a hajvasalóddal. Ezután már csak ki kell bontanod a fonatot és gyönyörködhetsz is a sörényedben!

Nyitókép: Alikaj2582/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: