Ezek lesznek az ősz legmenőbb hajszínei

Készen állsz a megújulásra? Mutatjuk az ősz slágerszíneit!

Bár a nagyobb változásokat sokan január elejére időzítik, az őszi tanévkezdet is tökéletes alkalom egy alapos megújulásra.

Nyár végén akkor is ráfér a sérónkra a karbantartás, ha egyébként elégedettek vagyunk vele. Mert a sós víz, a szél, a folyamatos hőhatás és az UV sugárzás rendesen kiszárítja és fakóvá teszi a hajat. Kikezdi a fürtjeinket, aminek következtében jóval szárazabbá és törékenyebbé válnak a hajszálak. S ha már kell egy kis korrigálás, akkor miért ne újulnánk meg szín tekintetében is ugyanazzal a lendülettel?

Inspirációként mutatjuk az idei ősz legmenőbb hajszíneit:

Rézbarna


Trend tekintetében a szőke hajszínt már tavaly is felváltotta a barna, mondhatni a barna, az új szőke. idén ősszel azonban a „sima” barna kap egy kis rezes frissítést, és némi vöröses árnyalatot, ami kiválóan passzol az őszi évszak színeihez, hangulatához. A rézbarna árnyalat feldobja a barna pasztell hatását, és bár ugyanolyan természetes hatású, a fényének köszönhetően jóval egészségesebb hatást biztosít.

Ombré


Az ombré, azaz a felül sötét, alul fokozatosan világosabb hajszín 10 évvel ezelőtt nagyot hasított, szinte mindenki ilyet kért a fodrászától. De ezt a módszert szépen lassan felváltotta a balayage technika, így kicsit háttérbe szorult. Ősszel viszont nagy visszatérőként üdvözölhetjük a hajszín trendek fedélzetén, annyi változással, hogy kevesebb természetes átmenet, és erősebb kontraszt lesz a színek között.

Aranyszőke

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

modainsieme (@modaisieme) által megosztott bejegyzés


Az idei ősz hajtrendjében a természetességen lesz a fő hangsúly. Ez a szőke hajszín esetében is tetten érhető lesz: már nem a világos, olykor szinte fehérre hajazó, platina árnyalatok a divatosak. Eljött az ideje a sötétebb, de aranyosan fénylő szőke színnek. Ez nemcsak természetes hatást kölcsönöz a hajkoronának, hanem egy kis eleganciát is ad. Az aranyszőke hajszín tökéletesen passzol az őszhöz, de azért is könnyű lesz megszeretni, mert nem kell folyamatosan átfesteni.

Forrás: elle.de

Nyitókép: Ada Summer/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: