Ezeket a nyári frizurákat 2 perc alatt elkészítheted

Okos és egyszerű megoldások arra az esetre, ha váratlanul be kell csatlakoznod egy videóhívásba, de a forró nyári napokon is jól jönnek a következő hajtippek!

Trükk a szalaggal

Előző nap lusta voltál hajat mosni, mégsem akarsz fránya képpel és rendezetlen frizurával a kamerába köszönni? Ebben az esetben vadássz le valamelyik régi ajándékdobozról, vagy csomagolásról egy selyemszalagot és kösd a hajadba. Egy csettintéssel sikkes és trendi leszel.

Fejpánttal fel!

haj - Eva Mendes
Fotó: Michael Tran/Getty Images

Teljesen megértünk, ha a kép láttán legszívesebben cserélnél Eva Mendessel – ezzel mi is így vagyunk -, de most be kell érned azzal, hogy bármikor rittyenthetsz egy ilyen szupermenő fejpántos frizurát, ha úgy érzed, kell valami instant megoldás.

Laza fonat

Ne rakd messzire azt a szalagot, mert egy laza oldalfonással párosítva egészen elegáns hatást kelt. Egyet kell értened abban, hogy ezt a frizurát megcsinálni azért egyáltalán nem nagy ördöngösség.

Rejtett frufru

haj - Gwen Stefani
Fotó: Steve Granitz/Getty Images

Egyszer szeretjük, máskor meg utáljuk a frufrut, sokszor ugyanis megkeseríti az életünket, pláne, ha nem frissen mosott a hajunk. Te is így vagy ezzel? Ilyen esetben érdemes bevetned egy kis cselt! Fogd össze a szálakat, csavard meg és rögzítsd egy csattal a fejtetőn. A loboncodat pedig lazán kösd kontyba.

Konty a tarkó fölé

Egyszerűbb módja, ha a hosszú loboncodat szorosan a tarkód fölé csigába csavarod, de ha szeretnél valami extrát, akkor készíts egy fonatot és azt tekerd fel!

Félkontyos megoldás

haj - kendall jenner
Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images

Nem tudod eldönteni, hogy kibontsd a hajad vagy inkább összekösd? Van egy köztes megoldás! Válaszd le a hajad felső részét és csavard laza kontyban a fejed búbjára. A leengedve maradt tincseket fújd át szárazsamponnal és már kész is a félkonty!

Hullámok hátán

Hasonlóan a fonáshoz a beach waves” hatású frizura soha nem megy ki a divatból! Ha nem akarod felesleges hőkezelésnek kitenni a hajad, lefekvés előtt fond be a tincseidet, reggel bontsd ki és már gyönyörködhetsz is a hullámokban. Még trendibb leszel, ha kreálsz a fejed búbján egy félkontyot.

Nyitókép: Unsplash

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: