Ezekre a sztárpárokra voltak a legtöbben kíváncsiak 2021-ben

Néhányan a szakítás miatt kerültek fel a toplistára, mások valójában sosem alkottak egy párt, csak a népakarat boronálta őket össze – de az mindannyiukban közös, hogy rengeteg kíváncsi ember keresett rá a nevükre a Google-ben.

December utolsó napjaiban mindig örömmel tekintünk vissza arra, mi minden történt az adott évben. Reflektálhatunk az elmúlt hónapok legfontosabb, legviccesebb vagy legemlékezetesebb eseményeire. Valamint különböző toplistákat vizsgálhatunk meg, hogy megtudjuk, melyik film, dal, podcast vagy kifejezés volt a legnépszerűbb, illetve mely trendek és keresőszavak mozgatták meg a legtöbb ember fantáziáját. Természetesen a világ legelterjedtebb keresőmotorja, a Google is minden évben kiadja saját válogatásait – idén például azt is megtudhatjuk, melyik sztárpár nevére kerestek rá legtöbben a böngészőben. 

2020 egyik legnagyobb meglepetése, Kanye West és Kim Kardashian szakítása azonnal a lista élére repítette a párost, de a rapper és a valóságshow-sztár is még egyszer megtalálható a felsorolásban: Kardashian új barátjával, Pete Davidsonnal – akit Ariana Grandéval és Cindy Crawford lányával, Kaia Gerberrel is hírbe hoztak már – a harmadik helyen áll. Amíg Kanye West állítólagos kalandja, Jeffree Star neve is olvasható a top 10-es listán. Amióta az Eufória sztárja, Zendaya és a Tom Holland felvállalták kapcsolatukat, az internet legújabb kedvenc sztárpárjává váltak – így nem meglepő, hogy ők is előkelő helyen végeztek a Google összesítésében. Jennifer Anistont David Schwimmerrel boronálták össze, de ezt a színésznő megcáfolta, egyenesen „bizarrnak” nevezte. A pletykák miatt mégis felkerültek a toplistára, akárcsak Selena Gomez és Chris Evens. Jennifer Lopez neve pedig meglepő módon nem Ben Affleck, hanem Alex Rodriguez mellett végzett előrébb.

A Google keresések alapján ők voltak 2021 legnépszerűbb sztárpárjai:

  1. Kim Kardashian és Kanye West
  2. Bill és Melinda Gates
  3. Kim Kardashian és Pete Davidson
  4. Kanye West és Jeffree Star
  5. Taylor Swift és Jake Gyllenhaal
  6. Jennifer Lopez és Alex Rodriguez
  7. Zendaya és Tom Holland
  8. Jennifer Aniston és David Schwimmer
  9. Ben Affleck és Jennifer Lopez
  10. Selena Gomez és Chris Evans

Forrás: Hypebae
Nyitókép: Arturo Holmes/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: