8 esküvői trend, amiért még a minimalista stílus kedvelői is odáig lesznek

Terítéken a legújabb trendek

Félre a dress-code-dal, de habos-babos tortákra sincs többé szükségünk - megérkeztek a biológialilag lebomló meghívók, a nadrágkosztümök és a színes menyasszonyi ruhák. A legújabb esküvői trendek között szemezgettünk:

A tradícionális szokások mellett egyre több esküvőn találkozhatunk a klasszikustól eltérő ruhaválasztással, különböző tematikában berendezett helyszínekkel és új keletű szórakozási lehetőségekkel. Ezek a trendek a nyugati országokban már igen közkedveltek, épp itt az ideje, hogy itthon is leszámoljunk a kicsit elhasználódott lagzikultúrával.

Játékos menyasszonyi ruhák

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mandy Moore (@mandymooremm) által megosztott bejegyzés,


Sokan el sem tudják képzelni azt a bizonyos nagy napot egy habos-babos fehér ruha nélkül. Viszont egyre többen döntenek úgy, hogy nem akarnak nehéz abroncsot és méteres uszályt cipelni magukkal és választanak egy lazább, játékosabb esküvői ruhát. Ez ugyanolyan elegáns, sőt még a kényelem miatt sem kell a menyasszonynak aggódnia. Szintén egyre elterjedtebb trend, hogy a fehér szín helyett valamilyen halvány bézs vagy pasztell árnyalatban állnak a hölgyek az oltár elé. Bár ez a nem hagyományos választás az idősebb generáció körében kiverheti a biztosítékot, egy kis modern csavarral sosem lehet mellélőni!

Csak lazán

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Warne Shadbolt (@nicolewarne) által megosztott bejegyzés,


Egyesek a színválasztással törik meg a hagyományokat, mások inkább egy váratlan megoldás mellett döntenek és nadrágban mondják ki a boldogító igent. Fehér színű nadrágkosztüm vagy egy izgalmas felső, ami az uszályra hajazó részlettel válik tökéletessé – ma már rengeteg választási lehetőség biztosítja, hogy mindenki megtalálja álmai ruháját. Akik nem szeretnének teljesen szembefordulni a hagyományokkal, azok a templomi szertartáson egy klasszikus darabban vonuljanak a násznép elé. Ezután jöhet a ruhaváltás – egy elegáns, rövid jumpsuit vagy egy laza nadrág-felső kombó is remekül mutat a táncparketten.

Fátylat rá!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Veil Trends Couture and REVEL (@veiltrends) által megosztott bejegyzés,


Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén eldőlt, hogy 2019-ben újra reflektorfénybe kerül az utóbbi években kissé elhanyagolt menyasszonyi kiegészítő, a fátyol. A sussexi hercegné egy közel öt méter hosszú, virágokkal hímzett darabban vonult az oltár elé, amin a különböző motívumok a Brit Nemzetközösség 53 tagállamát szimbolizálták. Persze, nem mindenki engedhet meg magának egy többméteres Givenchy fátylat, de egy kisebb változattal is ugyanolyan drámai hatást érhetünk el!

Tökéletesen tökéletlen

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My Violet (@mivioleta) által megosztott bejegyzés,


A tökéletesen elrendezett kisméretű virágcsokrok ideje lejárt. Idén a menyasszonyok kezében rendezetlenebb, színesebb és figyelemfelkeltőbb virágokat láthatunk. Tavaly az év színének választott Ultra Violet árnyalat beférkőzött az esküvői trendek közé is, így idén sok lila színben pompázó kreációra lehet számítani. Különleges sziluettek, élénk színű orchideák és még akár árvácskák is kerülhetnek a formabontó csokrokba.

Egy falat finomság

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Northern Frame Studios (@northernframestudios) által megosztott bejegyzés,


A pucér torta évek óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de egy újabb esküvői desszerttrend is feltűnt a színen. Eljött az Instagram-kompatibilis, édességekkel megpakolt asztalok, jégkrémes kocsik és fánkfalak korszaka!

Zöld esküvők

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Opi ⌖ Wedding Planner Spain (@openthedoorevents) által megosztott bejegyzés,


Ha valaki a mindennapjaiban nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és a fenntartható életmódra, akkor a nagy napon miért ne tehetne hasonlóan? Eugenie yorki hercegnő pontosan ugyanezt gondolta és megálmodta saját ökobarát esküvőjét. Cselekedjünk mi is hasonlóan: válasszunk biológiailag lebomló anyagból készült meghívót és díszítőelemeket! A vacsora után megmaradt ételt kínáljuk fel egy otthonnak és akár a vendégeinket is megkérhetjük, hogy nászajándék vásárlása helyett, inkább ajánlják fel az erre szánt összeget valamelyik alapítványnak.

Modern meghívók

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wedding Inspiration (@luckymaiden_) által megosztott bejegyzés,


2018 a kalligráfiáról és a hagyományos esküvői meghívókról szólt. Ezzel szemben idén az újhullámos megoldások kerülnek előtérbe – különleges formák és anyagok segítségével invitálnak minket a jeles eseményre. Áttetsző részletek, különleges betűtípusok, de ha már a környezettudatos megoldásokat említettük, akár egy nagyméretű levélen is állhatnak a pár kedves szavai.

Csupa móka

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Love A Fair Southern Highlands (@loveafair_southernhighlands) által megosztott bejegyzés,


Semmi problémánk a klasszikus hangszeres zenekarokkal és a DJ-vel, de ha igazán emlékezetessé szeretnénk tenni az esküvőt követő partit, akkor hozakodjunk elő valami váratlannal. Mutatványosok, különböző foglalkozások és ügyességi játékok is gondoskodhatnak a vendégeink szórakozásáról.

Nyitókép: marypastukh/Shutterstock

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: