Ezért szeretett bele Michelle Obama a férjébe

Nem volt első látásra szerelem, de nagyon hamar kiderült, hogy összetartoznak.

Michelle Obama néhány napja indította el saját podcast-sorozatát, első vendége pedig ki más is lehetett volna, mint Amerika volt miniszterelnöke és férje, Barack Obama.

Korábban már mindketten beszéltek arról, hogyan találkoztak és milyen kalandos volt az útjuk a házasság felé, de most kicsit részletesebben is bepillantást engedtek a kezdetekbe. A történetmesélést Michelle kezdte – ő azt mondta, hogy egyértelműen a közösségről alkotott képük és az elveik egyezése hozta össze őket. „Az egyik ok, amiért beléd szerettem az, hogy te is úgy gondoltad és gondolod most is, hogy mi itt a Földön egymás testvérei vagyunk és felelősséggel tartozunk egymás iránt. Engem is ebben a szellemben neveltek fel. Ez az, ami alakított és végül arra az útra állított, amire kellett, a tapasztalataim határozták meg a döntéseimet, és ezzel te is így voltál.” Barack erre szellemesen válaszolt: „Akkor nem csak a jóképűségem miatt. Oké, jól van.” – mondta.

A közel 50 perces hanganyagban egyébként csak úgy záporoznak a hasonlóan humoros beszólások, amitől egy nagyon könnyed, családias légkörű, élvezetes hallgatni valót kapunk. Az is kiderült, hogy később az mélyítette a két aktivista kapcsolatát, hogy mindig tartalmasan tudták együtt tölteni az idejüket. „Sok időt tudtunk azzal tölteni, hogy megbeszéljük a nézeteinket, számos érdekes beszélgetésünk volt.” – tette hozzá a fentiekhez Michelle. Barack azt is megjegyezte, hogy a mai napig nagyon sokat számít, hogy mindketten úgy gondolják, a gyerekeiknek olyan jövőt szeretnének, ahol az emberek odafigyelnek és vigyáznak egymásra, ezért pedig folyamatosan tenni kell. Közösen egy olyan társadalomért küzdenek, amire nyugodt szívvel mondhatják, hogy biztonságos lesz a gyerekek és unokák számára, ha ők már nem lesznek.

Nyitókép: The Washington Post/Getty Images
Forrás: eonline.com

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: