Ezt a hibát követed el a párkapcsolatodban a csillagjegyed szerint

A horoszkópunk képes arra, hogy lebuktassa minden erősségünket és gyengeségünket is, így például azt is, hogy miért futhatnak zátonyra a románcaink. Az összeállításunkból megtudhatod, miről kell leszoknod azért, hogy rád találjon a boldog szerelem!

Kos

Igazi harcos típus vagy és ez a jellemvonásod különösen felerősödik akkor, ha a szerelmi életedről van szó. Ne kötelezd el magad senki mellett, ha erőltetettnek érzed a helyzetet! Ne akarj kikényszeríteni a sorsból egy kapcsolatot: minél kevésbé próbálkozol, annál könnyebben eljön majd az Igazi!

Bika

A Bika talán a legromantikusabb csillagjegy mind közül, ám ez elképesztő makacssággal is társul – szóval hajlamos vagy arra, hogy borzasztóan fennakadj egy-egy hibán, amik kommunikációs problémát okozhatnak. Ne ragaszkodj görcsösen a saját nézőpontodhoz, légy nyitott a másik oldalára is!

Ikrek

Nem kérdés, hogy a szavak embere vagy és hatalmas szükséged van az önkifejezésre, de arra különösen oda kell figyelned, hogyan kommunikálsz a pároddal! Légy egyértelmű és tömör, ha az érzésekről van szó és ne játssz az övéivel, hogy elérd, amit akarsz!

Rák

Bár a Rákok szinte szerelmesek a szerelembe, néha úgy érzik, óriási falakat kell építeniük maguk köré, hogy ne csalódhassanak. Dolgoznod kell azon, hogy ne taszítsd el magadtól a partneredet: tégláról téglára bontsd le az erődödet és engedd be őt igazán az életedbe!

Oroszlán

A jegy szülöttei gyakran beleesnek abba a hibába, hogy nemcsak magukból, hanem a párjukból is ki szeretnék hozni a maximumot, ezért folyamatosan nyomást gyakorolnak rájuk azért, hogy tökéletesen teljesítsenek mindenben, amit csinálnak. Ahelyett, hogy még jobb eredményekért nyaggatnád a szerelmedet, fogadd el a hibáit és adj lejjebb az elvárásaidból!

Szűz

Akár a munkádról, akár a szerelmi életedről van szó, Szűzként mindenért keményen dolgozol. Bár az elhivatottságod példaértékű, nem szabad amiatt stresszelned, hogy tökéletes kapcsolatod legyen, hiszen ilyen legfeljebb a mesékben létezik! Ahelyett, hogy egy ideát kergetnél, fogadd el, hogy sem te, sem a párod nem vagytok hibátlanok – ettől még ő lehet az Igazi!

Mérleg

Hősszerelmes típus vagy, ám így gyakran anélkül belerohansz egy kapcsolatba, hogy igazán megismernéd a másikat. Bár az egyedüllét ijesztőnek tűnhet, de ne siettesd a dolgokat – hagyj időt a randizásra és először bizonyosodj meg arról, hogy valóban lehet közös jövőtök!

Skorpió

A Skorpióknak könnyen meggyűlik a baja azzal, hogy képesek legyenek teljesen megbízni a partnerükben – ennek ellenére csak akkor érzik magukat igazán jól egy kapcsolatban, ha mindent beleadnak. Próbálj meg kevésbé gyanakvó lenni és ne keresd mindenhol az árulkodó jeleket! Hallgass az ösztöneidre, azok megsúgják majd, ha valóban lesz okod aggódni – így elkerülheted a felesleges szerelmi drámákat.

Nyilas

Kalandvágyó alkat vagy – de nemcsak az utazásokat, hanem a szerelmet illetően is! Így viszont előfordulhat, hogy amint kicsit unalmassá válnak a dolgok a kapcsolatodban, azonnal szakítani akarsz. Keress olyan társat, aki hozzád hasonlóan rajong az izgalmakért és ne add fel az első bukkanónál!

Bak

Csak azért, mert borzasztóan kritikus vagy magaddal szemben, ha munkáról vagy kapcsolatokról van szó, még nem biztos, hogy a párodnak is erre van szüksége. Ahelyett, hogy folyamatosan analizálod őt hibák után kutatva, inkább fókuszálj a nagyobb képre, hogy meglásd, milyen lenyűgöző személy is ő!

Vízöntő

Te vagy az a csillagjegy, aki képest mindent túlgondolni és az sem szokatlan tőled, ha emiatt különböző próbák elé állítod a partneredet, hogy bizonyítsa a hűségét. Hagyd a játszmákat és légy nyitott a szerelemre tesztek nélkül is, inkább fókuszálj arra, hogyan erősíthetnétek meg a kapcsolatotokat.

Halak

Ahogy az életed minden területén, úgy a szerelemben is nehezen tudod eldönteni, pontosan mit akarsz. Álmodozó típus vagy és könnyedén el tudsz szakadni a valóságtól. Semmi gond azzal, ha vannak elképzeléseid a nagy Ő-ről, de találd ki, mit vársz tőle aztán ragaszkodj ehhez – ne gondold meg állandóan magad. Így végre igazán jelen lehetsz a kapcsolatodban, ahelyett, hogy azon agyalnál, találhatnál-e még jobbat nála…

Forrás: Hello Giggles
Nyitókép: Rawpixel/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: