Sosem késő: ezt a zenét nem fogod tudni kiverni a fejedből

Kezdd velünk a reggelt!

Időt és fejfájást jósolunk, megmondjuk, kit köszönts fel, informálunk, ajánlunk. Olyanok vagyunk, mint egy svájci bicska. Használj minket, indítsd velünk a napot!

Fontos dolgok

Időjárás: Hajnalban -4 és +3 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk országszerte. A hideg főleg az északkeleti országrészben jelentkezik, az északnyugati szél pedig helyenként erőssé válhat. Délelőtt 3 és 7  fokok mutatják az irányt a télnek, de legalább a napsütés nem hagy el minket, és csapadék sem valószínű. Lesz még ennél keményebb téli napunk is, szóval ne legyünk elégedetlenek.

Egészségügyi hatások: Újabb fronttal nem kell számolni, de az átvonult hidegfront utóvédharcai még éreztetik a hatásukat az arra fogékonyaknál. Az érzékenyebbek az átlagnál melegebb időtől készülhetnek migrénre, fejfájásra, keringési panaszokra.

Egyéb érdekességek

Mai névnapok: Vilma, Péter

Ma történt: 63 évvel ezelőtt a mai napon ítélték el Rosa Parkst – későbbi vezéralakját a fekete polgárjogi mozgalomnak – mert nem volt hajlandó átadni a helyét a fehéreknek a buszon. Inspiráló nők rovatunkban írtunk a történetéről, olvasd el a cikkünket!

Mai zenénk

Sosem késő! Lehetne ennél motiválóbb gondolattal nekivágni a mai napnak? Hozd ki a maximumot a szerdából!

 

 

 

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: