Ezt az 5 magyar lakberendezőt kövesd az Instagramon, ha inspirációra van szükséged

Ha éppen átalakítás előtt állsz, feldobnád a nappalit, vagy egyszerűen csak szereted az ízlésesen berendezett enteriőröket, akkor ezt az 5 magyar lakberendezőt kövesd az Instagramon.

Legyen szó tágas, kertes házról, apró garzonról, vagy csak a konyha felújításáról, a lakberendezési tippek mindig jól jönnek. Íme 5 magyar lakberendező, akit mindenképp érdemes követned az Instagramon, ha odavagy a belsőépítészetért. 

A kutatóból lett designer, Vörös Kati

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kati Vörös (@kativoros) által megosztott bejegyzés

Vörös Kati a CEU-n diplomázott, történelmet tanult, majd lelkes lakásfelújítóként nemcsak saját, de a barátai otthonát is átalakította. Mára pedig hivatalosan is átnyergelt a lakberendezés területére, követi a nemzetközi trendeket és bátran kísérletezik a színekkel. Keveri a modernt a régivel, a szocialista bútorokat a divatos mintákkal, csapatával rendszeresen felkutatja a lelakott budapesti lakásokat, hogy menő otthont varázsoljon belőlük. 

Szentgyörgyi Kata, aki szerint a DIY nem egyenlő a sufnituninggal

A Kicsház bloggal indult minden, azóta Szentgyörgyi Kata csodás Instagram-oldalt épített legnagyobb szenvedélye köré. Ha érdekel, hogyan érdemes belevágni a fürdőszoba átalakításába, vagy hogyan lehet elrejteni a tévét a nappaliban, Szentgyörgyi Katát mindenképp érdemes figyelemmel követni. Éppen most is lakásfelújításba van, amiről időről-időre beszámol az Instagramon.

Saját Otthon Projekt: inspiráló ötletek a dekorációtól elkezdve a hangulatos teraszig

Két őrségi barátnő közös hobbijaként indult a Saját Otthon Projekt, ahol megmutatják, hogyan kapnak új funkciót az Ecseri Piacon talált magazinok. Vagy épp arról, milyen karácsonyi dekoráció készülhet néhány egyszerű apróságból. A lányok blogolnak, ahol a lakberendezési tippek mellett megosztják kedvenc receptjeiket, de még azt is elsajátíthatod tőlük, hogyan kell fugát festeni. 

Az Én Menő Lakásom: hobbiból menő vállalkozás

Magyarósi Csaba és Szűcs Ádám jelszava, hogy egyszerűen, átláthatóan, őszintén és szerethetően újítsanak fel olyan budapesti lakásokat, amibe már egy fénykép alapján is beköltöznénk. 

Alamood, azaz Brebán Zsófi, aki szerint a stílus tanulható

Ha szereted a letisztult formákat és a pasztellszíneket, akkor érdemes végigpörgetni Brebán Zsófi Instagram-oldalát. A lakberendező nemcsak stílusos ötleteket ad hogyan rendezd be a lakást, hanem hasznos tanácsokat is. Megosztja, milyen színeket érdemes használni, mire kell odafigyelni, ha olyan bútort szeretnénk választani, ami 10 év múlva sem megy ki a divatból.

Nyitókép: Spacejoy/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: