Ezt szereted a legjobban a karácsonyban a horoszkópod szerint

Eltaláltuk?

Te a karácsony melyik momentumát imádod a legjobban? A horoszkópod elárulja!

Közeleg az év legcsodásabb időszaka, amikor egy kicsit mindenki megpihen és élvezi december utolsó napjait. A karácsonyi készülődés már javában tart – ünnepi fénybe borultak az utcák és az otthonok, gyűlnek az ajándékok és forralt borozással összekötött adventi vásározással, valamint karácsonyi dalokkal hangolódunk az ünnepekre. Abban egyetérthetünk, hogy ilyenkor mindenki alig várja, hogy a családdal, az otthon melegében töltse az idejét. De mi az, amit még imádsz a karácsonyban? A friss fenyő, esetleg a karácsonyi sütik illatát? A kihagyhatatlan filmeket? Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de a horoszkópod ezt is elárulja rólad. Nézzük, a csillagjegyed szerint mi az, amit – a családdal töltött idő mellett- a legjobban szeretsz a karácsonyban!

Kos

Imádod a díszkivilágítást

Egy Bak sem tudja elképzelni a decembert az ünnepi fények nélkül. Imádod a különleges utcai fényjátékokat és különböző világító dekorációkkal díszíted fel az otthonod, sőt akár a munkahelyedre is szívesen csempészel egy kicsit a karácsonyi hangulatból.

Bika

Édesszájúként a sütiket várod

Nem számít, hogy otthon, vendégségben, étteremben vagy a karácsonyi vásárban jársz, egyszerűen nem tudsz ellenállni a szezon legnépszerűbb édességeinek. Ha időd engedi, szívesen készítesz egy fahéjas, diós vagy mákos bejglit, de ha rohanásban vagy, akkor sem tudsz ellenállni az utcán árult kürtős kalácsnak vagy a sült gesztenyének.

Ikrek

Adni jó!

Az ajándékozás a családdal töltött időről, nem az ajándékokról szól. Ezt te is tudod, de kíváncsi természeted miatt minden évben tűkön ülve várod, hogy végre átadjátok egymásnak a meglepetéseket. Természetesen nemcsak az hoz lázba, mi rejtőzik a te csomagjaidban, hanem az is, mások mit szólnak a tőled kapott ajándékokhoz.

Rák

Amikor eljön a nagy beszélgetések ideje

A szentimentális Rákok imádnak minden családi hagyományt, ami az ünnepekhez kötődik. A fa közös feldíszítése csak akkor az igazi, ha közben karácsonyi dalok szólnak. De talán még ennél is jobban várod az ezután következő nosztalgiázást – családi albumok és videók minden évben előkerülnek, a te legnagyobb örömödre.

Oroszlán

Az ajándékok beszerzésénél semmit sem élvezel jobban

Amíg a karácsony előtt jellemző tömeg a legtöbb ember legnagyobb rémálma, addig te ezt is egészen nyugodtan elviseled. Nem azért, mert annyira kedvelsz sokáig sorban állni. Azért, mert bármire képes vagy, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot, ami őszinte mosolyt csal a szeretteid arcára. Hasonló a helyzet, ha te készíted az ajándékokat – ilyenkor nem sajnálod az időt, hogy olyan meglepetést készíts, amire igazán büszke lehetsz.

Szűz

A fenyőillatot

A föld jegyek egyik képviselőjeként nem meglepő, hogy imádod a természetet és azokat az illatokat, amik erre emlékeztetnek. A karácsony neked nem teljes a fenyő illata nélkül. A karácsonyfa mellett biztos, ami biztos alapon gyertyákat, illóolajokat és különböző krémeket is beszerzel, hogy te és a lakás is ünnepi hangulatban illatozzon.

Mérleg

Csomagolásra fel!

Amíg a többi csillagjegy az ajándékok becsomagolására kellemetlen, kötelező feladatként tekint, addig te nagy lelkesedéssel állsz neki a kreatívkodásnak. A rád jellemző szépérzéknek és művészi hajlamnak köszönhetően pedig igen impozáns csomagokat készítesz, amik remekül mutatnak a fa alatt.

Skorpió

A kívánságlistád összeállítását

Skorpióként tudod, mire vágysz – ez a karácsonyi ajándékokra vonatkozóan is igaz. Örömmel nézelődsz az üzletekben és a webshopokban, hogy aztán egy listába összegyűjtsd azokat az ajándékokat, amiket szívesen látnál a karácsonyfa alatt. Ezt a kis listát átadod a szüleidnek, a rokonoknak vagy ‚‚véletlenül’’ a párod asztalán hagyod, hogy megkönnyítsd a dolgukat.

Nyilas

A havas táj látványa

Az emberek többsége arról álmodozik, hogy karácsony reggelén az ablakon kinézve a havas táj látványa fogadja. Ez a Nyilasokra hatványozottan igaz. Egyszerűen elvarázsol a hófehér látvány – ha karácsonykor ebben nem lehet részed, akkor két ünnep között vagy az év elején hajlandó vagy elutazni a családoddal, a barátaiddal, hogy ne maradj ki az élményből.

Bak

Az ünnepi ruha kiválasztását

Igaz, nem tartozol a karácsonyimádók klubjába, de a megjelenéseddel megadod a módját az ünneplésnek. Gondosan megtervezed, hogy a céges partira, a baráti és családi összejövetelekre milyen ruhában szeretnél megérkezni. Ezt a folyamatot majdnem annyira élvezed, mint a bókokat, amiket ezután kapsz.

Vízöntő

A zimankó nálad mindent visz

Vannak, akik legszívesebben a karácsonyt is napsütéses időben töltenék – a Vízöntők határozottan nem tartoznak közéjük. Decemberben szereted, ha csípős reggeli időjárásra ébredsz és ilyenkor szívesen töltöd a szabadban, az otthon melegétől távol az időt. Persze este azért szívesen csatlakozol a családhoz és bújsz a takaró alá.

Halak

Sürgés-forgás a konyhában

Egyedül, a párod vagy akár anyukád társaságában is szívesen vonulsz el a konyhába, hogy elkészíthess néhány finomságot a család többi tagjának. Az ünnepi menüt és a sós rágcsálnivalókat is vállalod, de főleg a süteményekkel szeretsz pepecselni. A bejgli, a mákos guba és a mézeskalács elkészítését is boldogan felveszed a teendőid közé – a többiek legnagyobb örömére.

Nyitókép: Anastasia Usenko/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: