Ezt tudjuk eddig a Bridgerton új évadáról

Már tényleg nem kell sokat várni arra, hogy újra a Netflixen követhessük a Bridgerton család kalandjait, hiszen májusban már érkezik is a széria harmadik évadának első fele.

A streaming december 12-én jelentette be, hogy az új évad két felvonásban kerül fel kínálatukba. Azt már korábban megtudtuk, hogy a sorozat nem követi a könyvek sorrendjét, így Benedict Bridgerton helyett ezúttal Penelopé, azaz Lady Whistledown és Colin kapcsolata kerül a fókuszba. Azonban ha már nem tiszták az emlékeink az előző részekről, még most bőven van időnk felfrissíteni a memóriánkat a Julia Quinn könyvsorozata alapján készült sorozattal kapcsolatban. Hiszen Colin Penelopéra tett megjegyzése a második évad végén fontos mozgatórúgója lesz az alkotók történetmesélésének…

Ezt tudjuk a harmadik évadról

A második évadban ugyan még szerepelt, viszont a harmadikban már biztos nem tér vissza a Daphne-t megszemélyesítő Phoebe Dynevor, azonban ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy soha többet nem láthatjuk őt, hiszen a színésznő egyáltalán nem zárkózik el a folytatástól. Az új részekben szintén nem találkozunk, majd Regé-Jean Page karakterével sem, bár voltak olyan pletykák, hogy a sorozattal hihetetlen népszerűségre szert tevő színész feltűnik majd az új részekben, azonban ennek ő hamar pontot tett a végére és kategorikusan kijelentette, hogy nincsenek ilyen jellegű tervei. Azonban jóképű szereplőknek így sem leszünk híján, hiszen Luke Newton mellett Jonathan Bailey is visszatér, mint Lord Anthony.

Mint már fentebb is említettük a történet a második évad eseményei után játszódik, tehát „Penelope Featherington végre feladta Colin Bridgerton iránt régóta tartó szerelmét, miután meghallotta a becsmérlő szavait az elmúlt évadban. Úgy döntött, itt az ideje, hogy férjet találjon, lehetőleg olyat, aki elegendő függetlenséget biztosít számára ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol anyjától és nővéreitől” – írja a Netflix hivatalos közleménye. A streaming pedig már lassan csepegteti is a fontos infókat ugyan nem eláruló, de a nyájas olvasót és izgatott sorozatrajongót egyaránt felcsigázó trailereit is.

Azonban a rövid részletek mellett már az epizódcímekből is lehet találgatni, hogy merre és hogyan viszik tovább a történetet, hiszen nemrégiben a legfrisebb részek elnevezést is közzétették A Bridgerton család hivatalos Instagramján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bridgerton (@bridgertonnetflix) által megosztott bejegyzés

Bridgerton a továbbiakban

Az alkotók azonban nemcsak a harmadik évaddal örvendeztetik meg a rajongókat, hiszen azt is bejelentették, hogy már dolgoznak a negyedik szezon előkészületein is. Ez mindannyiunknak igazán jó hír, hiszen így biztos nem kell majd ismét éveket várnunk a folytatásra. A készítők pedig már arról is többször beszéltek, hogy a Bridgerton család tagjai sokáig velünk maradnak majd, ugyanis Julia Quinn sorozatának mind a nyolc kötetét fel szeretnék dolgozni. Persze mindez attól is függ, hogy az újabb évadok is olyan népszerűségnek örvendenek-e majd, mint az előzőek. Bár igazából ehhez sem nekünk és valószínűleg a Netflixnek sem férhet kétsége.

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: