Ezt üzente Patrick Dempsey A Grace klinika sorozat rajongóinak a koronavírus kapcsán

A sármos színész éveken keresztül csábította nők millióit a képernyő elé, a nagysikerű sorozat, A Grace klinika Dr. Derek Sheperdjeként. Most üzent a rajongóknak!

Shonda Rhimes orvosi drámája, A Grace Klinika 2005-ben debütált az Egyesült Államokban, egy évvel később pedig Magyarországon. Hatalmas sikerét az is bizonyítja, hogy a megjelenés óta tizenhat évad készült a sorozatból. A számos díjat nyert alkotás a kitalált Seattle Grace Kórházban játszódik, gyakornokok, rezidensek és mentoraik életét mutatja be. A legutóbb a Bridget Jones harmadik részében szerepet vállalt Dempsey akkor lett igazán ismert, amikor Dr. Derek Sheperdként bemutatkozott az itthon is elképesztő népszerűségnek örvendő szériában. Sőt, annyira jól alakította a „McCsábító” szerepét, hogy 2006-ban még Golden Globe díjra is jelölték a „Legjobb férfi színész (drámai tévésorozat)” kategóriában.

Az 54 éves színész a napokban újra a doki szerepébe bújt (a rajongók legnagyobb örömére), közösségi oldalán arra bátorítja követőit, hogy a koronavírus-járvány megállítása érdekében viseljenek mindig maszkot. Posztjához a Derek Sheperd szájából a sorozatban többször is elhangzó emlékezetes mondatot írta: „Szép nap ez az életmentésre.” A híres idézet után pedig a #WearAMask #COVID19 #YourActionsSaveLives” hashtageket tette:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It’s a Beautiful Day to Save Lives. #WearAMask #COVID19 #YourActionsSaveLives

Patrick Dempsey (@patrickdempsey) által megosztott bejegyzés,

Dempsey ösztönző üzenetéhez más hírességek is csatlakoztak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hey Everybody! Wearing a mask is not a political statement. It means you care about other people’s health and safety. Be KIND, wear a mask! #wearadamnmask

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

Reese Witherspoon például négy nappal ezelőtt tett ki egy képet, amin maszkot visel. A poszthoz ezt írta: „Helló Mindenki! A maszkviselés nem egy politikai állásfoglalás. Ezzel azt fejezed ki, hogy érdekel más emberek egészsége és biztonsága. Légy kedves, és viselj maszkot!”

Forrás: eonline.com
Nyitókép: Gareth Cattermole/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: