Ezzel lehet igazán boldoggá tenni a Szűz jegyében születetteket!

A Szűz jegyűek többnyire megbízhatóak és gondoskodók, de vajon mivel lehet a kedvükben járni? Az alábbi 10 dologgal bearanyozhatod a napjukat.

Az asztrológiai útmutatások szerint a Szűz csillagjegyűek főbb tulajdonságai, hogy mindig a tökéletességre törekszenek, aprólékosak, elszántak, nyitottak az új dolgokra. Nincs ellenükre a kemény munka, szeretik feszegetni a határaikat. Műveltek, kreatívak, de nem vágynak a reflektorfényre, jól érzik magukat a háttérben is. Rendkívül elkötelezettek mások iránt – különös tekintettel igaz ez a környezetükben élőkre – , megbízhatóak és gondoskodók. Fontos számukra a biztonság, a stabilitás, ezért a tartós párkapcsolatokat keresik.

Mivel lehet boldoggá tenni a Szűz jegyű nőket?

Nem egyszerű a Szűz csillagjegyű nők kedvében járni, de nem is lehetetlen. Fontos, hogy ne ess túlzásba, mert egyáltalán nem igénylik, hogy nagy volumenű ajándékot kapjanak. Sokkal többre tartanak egy őszinte, tartalmas beszélgetést, vagy egy kulturális programot, mint a csillogó-villogó, hatásvadász meglepetéseket.

Íme, 10 dolog, amivel bearanyozhatod a napjukat:

Egy szál virág

(Fotó: Freestocks/Unsplash)

Nők ajándékozásánál a virággal nehéz mellélőni, de különösen igaz ez a Szűz jegyében születettekre, akik kifejezetten szeretik a szép és egyszerű dolgokat. A jegynek a tisztaságot és őszinteséget jelképező gardénia a virága, ha igazán fontos számodra, hogy örömöt okozz, akkor ezzel biztos, hogy nyert ügyed lesz.

Sakk vagy kártyajáték

A Szűz jegyében születettek szeretik, ha az elméjük sem unatkozik, így minden olyan versenyre vagy játékra nyitottak, ahol stratégiával vagy számítással lehet foglalkozni. Egy jó kártyajáték, egy rejtvény vagy egy sudoku fel fogja dobni a napjukat.

Könyv, színház

könyv nő olvas otthon
fotó: Fiordaliso/Getty Images

A kulturális programok ajándékozásával kifejezetten boldoggá lehet tenni a jegy szülötteit, mert szeretik a tartalmas élményeket. Egy színházi előadás, vagy egy könyvbemutató valódi meglepetést nyújt számukra. Az sem baj, ha kicsit fajsúlyosabb az előadás, örülni fog, ha utána hosszan lehet róla beszélgetni.

Elismerés

Bár a gondoskodás lételeme a jegy szülötteinek, és természetes számukra, hogy segítenek ahol tudnak, azonban boldoggá teszi őket, ha ezért köszönetet mondanak nekik. Egy baráti elismerés mindenkinek jólesik, hiszen ez visszajelzés is arról, hogy nem hiábavaló a törődés.

Őszinteség

Az őszinteség alapvető dolog, amely természetesen minden kapcsolatban fontos, de a Szűz embereknél ez hatványozottan igaz. Ha azt szeretnéd, hogy egy Szűz hosszú távon is a barátod legyen, akkor ne beszélj mellé, ne kozmetikázd a dolgokat, hanem legyél vele mindig egyenes és őszinte.

Vegetáriánus vacsora

A Szűz jegyűek szeretik a természetes és friss ételeket, a szezonális zöldségeket, gyümölcsöket, és kedvelik a hagyományos és egyszerű fogásokat. Lepd meg saját készítésű vacsorával, vagy hívd meg egy vegetáriánus étterembe, ha a kedvében szeretnél járni.

Kis vidámságok

fotó: Westend61/GettyImages

A Szüzek alapvetően komolyak, precízek, aprólékosak, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnének szórakozni. Ha be akarsz náluk vágódni, akkor vedd elő a humorodat, és dobd fel a napjukat valami különleges programmal. Hívd el vidámparkba, cirkuszba, vagy menjetek el görkorcsolyázni.

Illatgyertya

A Szűz jegyűek gondoskodása és precizitása az otthonuk vonatkozásában is tetten érhető, szeretik, ha az őket körülvevő légkör friss és tiszta. Egy kellemes illatot biztosító gyertyával sem lőhetsz mellé, ha szeretnél meglepetést okozni számukra.

Napló

A Szüzek notórius jegyzetelők, tervezők, akiknek mindig van valamilyen aktuális listájuk. Szeretik leírva látni a céljaikat, és ezeket hosszan és világosan megfogalmazni. Ha nincs ötleted, hogy mit vennél számukra, akkor vegyél egy szép naplót vagy füzetet, amelyet mindig magánál tarthat.

Kényeztetés

A jegy szülöttei a környezetükben és a munkájukban időt és energiát nem sajnálva törekszenek a tökéletességre, ugyanakkor sokszor magukra nem jut elegendő idejük. Lepd meg egy kis kényeztetéssel: egy masszázskupon vagy egy jógaóra biztos, hogy örömöt fog okozni.

Forrás: donnamoderna.com

Nyitókép: Westend61/Gettyimages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: