Fantasztikus kávéélmény vár Tatán, az Öreg-tó partján a Malom és Kacsa Bisztróban

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban olyan különleges ékszerre bukkantunk, ahol a festői helyszín, az udvarias vendéglátás és a legfinomabb kávé találkozik.

Festői szépségű helyre leltünk Tatán, az Öreg-tó partján. A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban ráadásul életem egyik legfinomabb kávéját fogyaszthattam el. Most azt is megtudhatod, mitől volt olyan különleges Sokan hallhattuk már azt a mondást, hogy a kávé olyan, mint a szerelem. Minél nagyobb odaadással készítik, annál finomabb. Hát az biztos, hogy a Malom és Kacsában a legnagyobb odaadással ügyelnek arra, hogy rendkívüli élményt adhassanak a folyékony kreativitás szerelmeseinek.

Minden dolgozó nő mögött tekintélyes adag kávé áll

Machetével a kávéért

A kávé nevét adó Bányai László a festői Costa Rican egy 11 hektáros finca-t vásárolt az első osztályú Lourdes-i völgyben, és újratelepítette azt 55.000 db Caturra és Catuai kávécserjével. A Volcán Poas-tól légvonalban 15 kilométerre, a Volcan Congo-tól pedig 25 km-re dél-nyugatra található finca a Lourdesi völgy déli oldalán helyezkedik el 1450 méter magasságban. A talaj tápanyagban gazdag, mely jelentősen hozzájárul a Bányai kávék magas minőségéhez, a gyomirtást pedig kizárólag kézi erővel, machete-vel végzik, kemikáliás gyomirtás nem is történhet a finca-n.

Egy magazinban azt olvastam, készítsünk jégkockát a megmaradt kávéból. Kicsit összezavarodtam. Mi az, hogy megmaradt kávé?

A Malom és Kacsa csokis kuglóf fantázianévre hallgató kávéból 16-féle kávékülönlegességet készítenek, minden kávé kérhető koffeinmentes változatban és természetesen alternatív tejváltozatokkal is. A minőségi kávéhoz pedig minőségi kávéfőző illik, ezért az alkalmazott kávégép a neves La Marzocco gyártmánya, amivel a Bányai kávékülönlegeségek a lehető legfinomabb ízeket kapják és szebbnél szebb szervírozási módozatokban kerülnek csészékbe, poharakba.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: