Fedezd fel a Százholdas Pagonyt ebben a Micimackó inspirálta Airbnb-ben

Micimackó 95. évfordulójának alkalmából a Disney és az Airbnb összefogott, hogy megépítsék a Százholdas Pagony legkedvesebb karakterének otthonát, amit megnyitnak a nyilvánosság előtt is.

A „Bearbnb” festői környezetben, az Ashdown erdőben épült. A kiemelkedően szép, természeti környezet Londontól körülbelül 50 kilométerre fekszik délre, Kelet-Sussex megyében. A tervezők választása azért esett erre a vidékre, mert a táj nagyon hasonlít Micimackó varázslatos erdejére. A „Bearbnb” összesen négy vendéget fogadhat, így a mese rajongóinak lehetőségük nyílik elmerülni Micimackó ikonikus világában. Az ideérkezőknek csupán egyetlen éjszakára lesz lehetőségük szállást foglalni.

95 éves a Micimackó

A házigazda nem más lesz, mint a mese illusztrátora, Kim Raymond, aki immáron 30 éve kápráztatja el az olvasókat és a rajongókat rajzaival. „Három évtizede illusztrálom a Micimackót, de E.H.Shepard eredeti rajzai és a modern Disney mesék ábrázolásai is egyaránt inspirálnak” – árulta el a művész. „A „Bearbnb” egyedülálló élményt nyújt, miközben életre kelti Micimackó varázsát, és tiszteletben tartja azokat a kalandokat, amik 95 éve sokat jelentenek az emberek számára.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Trish MacKenzie (@trishmackhomes) által megosztott bejegyzés

Az eredeti történetre sok utalás található a szálláson, de mindemellett egy teljesen felszerelt házról van szó, ami biztosítja a felhőtlen időtöltést bárki számára. A földszinten egy franciaágy található, míg a galérián két egyszemélyes fekvőhely várja az idelátogatókat, a társalgóban pedig hangulatos ülő- és étkezősarkot alakítottak ki, ahol mézzel készült fogásokat kóstolhatnak a vendégek. Az érdeklődők az itt tartózkodásuk ideje alatt vezetett túrákon vehetnek részt a Százholdas Pagonyban. A „Bearbnb-ben” számos olyan tárgy is rendelkezésre áll – például jógamatrac, naplóíráshoz szükséges eszközök – ami arra ösztönzi a vendégeket, hogy Micimackóhoz hasonlóan éljenek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Y MAGAZINE (@ymagazine_official) által megosztott bejegyzés

„Micimackó egy olyan gyerekkori kincs, amit világszerte szeretnek a családok. Idén az eredeti könyv kiadásának 95. évfordulóját ünnepeljük, és mi más lehetne jobb módja a megemlékezésnek, mint megpihenni A. A. Milne meséjének életre keltett helyszínén” – árulta el Catherine Powell, az Airbnb vezetője. A foglalással azonban sietni kell, ha nem akarunk lemaradni az Százholdas Pagony mesebeli szállásáról.

Forrás: Hypebae
Nyitókép: Airbnb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: