Fekete-fehér fotókkal motiválják egymást a nők a legújabb kihívásban

Amelybe te is bármikor becsatlakozhatsz!

Manapság nincs hatásosabb szócső a közösségi médiánál, ezért amikor valamilyen jó ügy érdekében indul kihívás az Instagram vagy Facebook hírfolyamokon, szinte pillanatok alatt több ezren csatlakoznak hozzá.

Így van ez a mostanában hódító fekete-fehér fotós posztáradattal is, amihez napról napra egyre több híresség adja az arcát. A legújabb kihívás célja egyfajta globális összetartás, hogy a nők összekapcsolódjanak a világ minden tájáról, és kifejezzék tiszteletüket egymás iránt, megerősítsék a másikat abban, hogy nagyon fontos szerepük van a világban. Legutóbb Cindy Crawford posztolt az Instagramra egy monokróm fotót magáról, ami alá azt írta: „Imádom, hogy ilyen egyszerű módon felemelhetjük egymást. #kihíváselfogadva, majd felkérte Vanessa Bryantet, az idén tragikus módon elhunyt kosárlabdázó, Kobe Bryant özvegyét, hogy folytassa a láncot. A kihívás egyik alapfeltétele ugyanis, hogy legalább egy ismerőst megjelöljünk, aki által továbbterjedhet az inspiráció.

A #ChallengeAccepted hashtaggel ellátott fotók már elözönlötték az internetet: több mint hárommillió képet találhatunk ilyen címkével, de ugyanilyen népszerű a  #womensupportingwomen hashtag is. A lelkesítő kihíváshoz eddig olyan nevek csatlakoztak, mint például Jennifer Garner, Eva Longoria, Reese Witherspoon vagy Jennifer Aniston.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Khloe Kardashian posztjához azt írta: „Ajánlom ezt az összes királynőmnek – terjesszük együtt a szeretet és emlékeztessük magunkat arra, hogy mindig legyünk kedvesek egymással!” 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🤍 Challenge Accepted 🤍 @vanessabryant and @malika thank you for choosing me for this! To all my Queens- Let’s spread love and remember to be a little kinder to one another 🤍 #womensupportingwomen

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,


A fekete-fehér fotók megosztásához egyébként pár évvel ezelőtt, 2016-ban már kapcsolódott egy nemes ügy: akkor a rákbetegségek megelőzésének fontosságára hívták fel a figyelmet a közösségi médiában aktív hírességek és civilek.

Nyitókép: Emma McIntyre/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: