Felejtsd el a hétköznapi fehérnemű szetted – hímzett nyuszik és nyitott bugyik az FRKS Lingerie-től

Játékosan kacér

Egy újabb bizonyíték arra, hogy a hazai tervezők szuper tehetségesek. Farkas Zsófi, a FRKS Lingerie tervezője ötvözte a bohém stílust a luxussal, aminek valami egészen rendkívüli eredménye lett.

Játékos, egyedi és színes – Farkas Zsófia, az FRKS Lingerie alapítója ezzel a három szóval jellemezné az általa megálmodott fehérneműket. A játékos részleteket a kedves vonalrajzok adják, amik között kagylót, virágot, koi pontyot és különböző nagymacskákat is találhatunk. Az FRKS bugyik, melltartók és fürdőruhák különleges fazonokban, izgalmas szabászati megoldásokkal kiegészítve készülnek, amit a szín- és anyagválasztás csak még egyedibbé tesz. Ha ez nem lenne elég, a ruhadarabokon látható minták mindegyike kézi hímzéssel készül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FRKS Lingerie (@frks_lingerie) által megosztott bejegyzés,

Farkas Zsófi a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textiltervező szakos hallgatója volt, 2011-ben fejezte be a tanulmányait és vált szövöttanyag-tervezővé. A fehérneműk iránt érzett szerelme már az egyetemi évek alatt megmutatkozott, a diploma megszerzése után pedig úgy döntött, ezen az úton szeretne továbbhaladni. Saját márkáját 2012-ben alapította, miután egyre többen érdeklődtek az általa tervezett bugyik és melltartók iránt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FRKS Lingerie (@frks_lingerie) által megosztott bejegyzés,

Zsófi a tervezés során nagy hangsúlyt fektet a kényelemre, számára ez az első számú szempont, amikor megálmodja a fehérneműk vonalvezetését. A komfort mellett persze a játékosság, kacérság sem hiányozhat, minden darab egy kicsit eltér a szokványos fehérneműktől. A fiatal tervező a kontrasztokkal is szívesen kísérletezik – így történhet meg például az, hogy egy szexi, elől nyitott bugyihoz cuki nyuszi és színes virág mintákat párosít. A különleges hímzett alsóneműk és fürdőruhák egytől egyig páratlan darabok, a kézi hímzésnek köszönhetően, ha keresnénk, sem találnák két teljesen azonosat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FRKS Lingerie (@frks_lingerie) által megosztott bejegyzés,

De pontosan hol érdemes keresni az FRKS Lingerie termékeit? A Repertory-ban, a Retrockban és a márka Etsy webshopjában is beszerezhetjük sajátunkat. Néha kell egy csipet izgalom, nem igaz? 

Nyitókép: FRKS Lingerie

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: