Feszes fenékre vágysz, de kevés időd van? Ez nem kifogás!

Napi 5 perc testmozgás

Izmos feneket szeretnél a következő bikiniszezonra? Kezdd el az edzést már most! Napi 5 perc zsírégetés is elég ahhoz, hogy átmozgasd magad.

Sokszor azért nem sportolsz, mert nincs rá időd? A feneked feszesítésére mindenképp szánj napi 5 percet! Minimum. Ha csak ennyi időd van, az is elég. 7 különböző gyakorlatot kell elvégezned, és ha kitartó vagy, meglesz az eredménye. Az a jó ebben a gyakorlatsorban, hogy koncentráltan mozgatja a farizmot, otthon is elvégezhető, nem eszközigényes, valamint kevés időt vesz igénybe, így a napod bármelyik szakaszába befér. De gyakran pont emiatt felejtődik el.

https://www.instagram.com/p/BpNDHTdHdTa/

A gyakorlatsor a klasszikus felsőcomb- és fenékerősítő gyakorlatokat tartalmazza: híd, mérlegállás, guggolás. Annak ellenére, hogy koncentráltan edzi a tested alsó részét, a hasadat is feszesen kell tartanod, így a feneked mellett az is erősödik.

WooHoo-tipp:
Hogy ne felejtődjön el ez a rövid gyakorlatsor, tedd a mindennapjaid szerves részévé! Találj neki fix időpontot: ébredés után, hazaérkezéskor vagy lefekvés előtt, ahogy neked megfelel!

Nyitókép: Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

 

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: