Fő a természetesség: íme, egy gyors nappali smink videóval

Napi 5 perc reggeli sminkelés

Gyors sminkötlet egy tipikus office lookhoz. Alap termékek, egyszerű mozdulatok, kevés idő – csupán ezek kellenek ehhez a make-uphoz.

Reggelente számtalan döntést kell meghoznod, például, hogy mit vegyél fel, mi legyen a reggeli, az ebéd, autóval indulj, tömegközlekedéssel, esetleg biciklivel? De az egész azzal a nehéz kérdéssel kezdődik, hogy további 10 perc szundival kényeztesd-e magad, vagy ezt az időt fordítsd inkább a készülődésre? Nos, jusson eszedbe, hogy azon a 10 percen bizony sok múlhat. A beauty bloggerek gyors sminkötleteivel akár már 5 perc alatt is eltüntetheted a táskákat a szemed alól, és szép hosszú pillákat pingálhatsz magadnak. Kapd elő az alapozód, a púdered, egy monokróm szemfestéket, egy nude rúzst, és szánj pár percet a szépülésre! Mindössze ezekre lesz szükséged az alábbi gyors smink megalkotásához:

https://www.instagram.com/p/BoR2U06hHId/

A végeredmény natúr, visszafogott, de elegáns kinézet, ami ideális egy átlagos munkanaphoz, ezért is hívják office looknak. Válassz hozzá hasonló színvilágú, minimalista szettet, hogy egységes legyen a megjelenésed.

WooHoo-tipp:
Ha tényleg csak 5 perced van, fókuszálj a szem alatti karikák elfedésére, használj szemceruzát, és fesd ki a szempilláidat. Ha kihangsúlyozod a szemed, kevésbé fog feltűnni, hogy nem maradt időd a részletekre, mint például a kontúrozásra. Útközben pedig használj ajakbalzsamot, vagy dobj fel egy szájfényt!

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: