Sok Follow The Flow rajongó örül a zenekar legújabb klipjének

A banda idén, egy teltházas koncerten forgatta le a videót a Budapest Parkban, így a rajongók közül sokan kiszúrhatják majd magukat a képkockákon. A „Velem van a baj” című felvétel egyébként a fiúk hamarosan megjelenő második nagylemezének előfutára.

Hol máshol is játszódhatna a Follow The Flow legújabb klipje, mint ahol a legjobban érzik magukat: a színpadon! A „Velem van a baj” című dalhoz a banda a 2021-es teltházas Budapest Park buliján forgatta le a videót, így amellett, hogy mindenki partyhangulatba kerül tőle, extraként jó néhány rajongó is kiszúrhatja magát a felvételeken.

„Ez egy igazi koncertdal, amit már a megjelenés előtt elkezdtünk játszani, mert színpadra íródott, és a minden nap koncertezős, menetelős hétköznapok ihlették” – mondta a Follow The Flow énekese, Szakács Gergő, aki hozzátette, érlelődött már egy ideje, hogy klasszik koncertklipet forgassanak, és most szerencséjükre egy teltházas fellépést tudott képi anyaggá formálni Nagy Bence rendező, akivel már többször is dolgozott a csapat. (A Gergővel készült interjúnkat itt olvashatjátok el!)

A „Velem van a baj” című szerzemény előfutára a zenekar szeptember 14-én megjelenő második lemezének, az „Ég és föld”-nek. Az albumról már jól ismerhetjük a „Régi mese”, „Matek” és „Világom” című slágereket, és a formáció ezek által megmutatta, hogy komolyabb témákra ugyanúgy számíthatunk a lemezen mint humorosakra és bulizósakra.

Aki pedig nem csak virtuálisan bulizna a zenekarral, annak irány szeptember 17-én a Budapest Park! Ide kattintva pedig meg is vásárolhatod a belépődet elővételben!

Forrás: Follow The Flow
Nyitókép: Bodnár Dávid

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: