Billie Eilish nyomán a fordított ombre a nyár legmenőbb hajtrendje

A klasszikus ombre frizurát senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen az elmúlt évek egyik legnagyobb hajtrendjéről beszélhetünk. Azonban testvére, a fordított ombre is megérkezett és könnyen lehet, hogy letaszítja elődjét a trónról.

A fordított ombre (vagy másik nevén fordított kontraszt) hajfestés sokak szerint 2021 legmeghatározóbb trendje lesz. Elnevezése magáért beszél, a sima ombre (színátmenetes frizura) ellentéte, vagyis nem a hajtövektől a hajvégek felé haladva, hanem éppen az ellenkező irányba világosodik a hajszín. A trend legismertebb képviselője Billie Eilish, aki már 2019-ben beleszeretett ebbe a megoldásba. Nem kellett sokat várni, hogy a Z generáció egyik legnagyobb popsztárjának (egykori) védjegye a mainstream trendek között is megjelenjen. Zöld-fekete tincsei rengeteg embert inspiráltak arra, hogy kipróbálják a fordított ombre festést – bár általában természetesebb színekkel.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy szépen lassan, de annál biztosabban kibontakozik a fordított ombre-mánia a közösségi média platformokon. Az újabb őrületet Molly O’Malia fiatal amerikai zenész robbantotta ki, aki szőke-sötétbarna fordított ombre frizurájáról posztolt képet a saját profilján. A kevésbé különc megoldás azonnal rengeteg rajongóra lelt, és egyre többen próbálják ki a különleges festést. Szóval ne lepődj meg, ha egyre több helyen látod ezt a trendet. Inkább fontold meg, hogy te bevállalod-e a fordított ombrét. Segítségképp mutatunk néhány inspirációs képet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LINH PHAN (@bescene) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LINH PHAN (@bescene) által megosztott bejegyzés

Forrás: Glamour UK
Nyitókép: @bescene/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: