Fordulatokban gazdag napokat és érzelmi viharokat hoz a szuperhold

Augusztus első napján a szuperhold alaposan megkavarta az életünket, az asztrológusok szerint még sokáig érezhetjük a hatásait. Próbáljunk meg objektívek tudunk maradni és ne veszítsük el a fejünket az érzelmek viharában.

A héten a teliholddal sok olyan dolog mutatja meg magát, amelyre érdemes odafigyelnünk életünkben. Nézd meg, melyik az a terület, amelyhez a csillagállások most kedvező szögben állnak a jegyedben, és fordítsd a javadra az energiákat.

KOS

A hét a társadalmi eseményeknek kedvez a Kosok számára. Ideje rendezni egy kerti partit, vagy elmenni olyan előadásokra, helyekre, ahol emberek között lehetsz. Ráadásul az sem baj, ha olyan programot választasz, ami komfortzónán kívül esik, mert most a jelszó: minél szokatlanabb annál jobb! Ne felejtsd el azonban, hogy figyelemmel kell legyél mások iránt, hiszen mindenkinek megvan a saját története, és sokszor az inspirálhat leginkább, ha nem a saját fejed után mész, hanem ihletet merítesz másoktól.

BIKA

Uralkodó bolygód, a Vénusz visszafelé halad egészen szeptember 4-ig. Amíg a retrográd mozgás tart nem érdemes nagy döntéseket hoznod sem kapcsolataidban, sem értékeiddel, sem stílusoddal, sem munkáddal kapcsolatban. Viszont tökéletes ez a hét arra, hogy egy kicsit elgondolkozz magadon. Végy egy mély lélegzetet, és tarts önvizsgálatot. Hallgass a szívedre. Ha így teszel, fejlődni fogsz. A keddi telihold a karrier szektorba és annak szükségességére világít rá: egyensúlyt kell teremtened a magánéleted és a munkád között.

IKREK

Engedd szárnyalni a kíváncsiságodat, merülj izgalmas beszélgetésekbe barátaiddal, hogy megfejtsd milyen hiedelmek gátolhatnak. Elérkezett ugyanis a teremtés ideje számodra, de ahhoz tudnod kell, mi az, ami igazán a te érdekedet szolgálja. Fogadd el és építsd be életedbe azokat az ötleteket, amelyek elbűvölnek és akár terjesztheted is tudásodat podcastokon, vagy social felületeiden keresztül. Szellemes bölcsességeddel most új kapcsolatokra tehetsz szert.

RÁK

Ha értelmes kapcsolatokra vágysz, itt az ideje, hogy előhívd és tudatosítsd mélyre rejtett érzéseidet. A keddi telihold nagyszerű lámpásként világítja most be az érzelmeid területét. Végre megmutathatod szíved mélységeit és sebezhetőségedet szeretteidnek. Bízz az ösztöneidben és tedd fel magadnak a kérdéseket. Valójában mit akarsz az intim jellegű találkozásoktól? Kielégítik az igényeidet, és képes vagy világosan kommunikálni, mik azok egyáltalán? Talán eljött az ideje a tiszta beszédnek, és annak, hogy felvállald önmagad.

OROSZLÁN

A napsütéses móka soha nem ér véget az Oroszlán számára, ráadásul a keddi telihold hatására ezen a hétvégén eléri a maximumát. Gyűjtsd össze a barátokat, bulizz, kirándulj és ami a legfontosabb: ölelkezz sokat. Fogadj el minden bókot, és sugározd fényedet másokra. Nézd meg, kik azok, akik most veled vannak. Ki a csésze a kávédhoz? Ki a gyufa a lángodhoz? Arra azonban figyelj, hogy a nagy érzelmi kavalkádban ne borulj egyből az exed karjaiba.

SZŰZ

A kozmikus túlteljesítő, vagyis a Szűz számára a keddi szuper telihold csupa csodálatos dolgot hoz a termelékenység és az öngondoskodás témaköreit illetően. Fogadd el az innovációt a munkakörnyezetedben, ugyanakkor keresd az egyensúlyt a szakmai munka és saját jólléted között. Vegyél fel olyan egészséges szokásokat, amelyek táplálják az elmédet és a testedet is, és szabadulj meg azoktól, amelyek nem szolgálnak. Találd meg azt, akivel érzelmileg is tudsz kapcsolódni a munkád során, és erősítsd meg a társadalmi kötelékeidet is.

MÉRLEG

A keddi telihold a szociális és intellektuális kapcsolatokból hozza ki a legtöbbet a Mérlegek számára. Szervezz  örömet okozó eseményeket, menj könyvbemutatóra és olvass. Csinálj bármit, ami számodra kikapcsolódást és szórakozást jelent. A Vénusz hátrálásával barátságaid, társaságaid léphetnek új szintre. Nézz körül, hogy megtaláld mi az, ami foglalkoztat, és a rokonlelkek rád találnak.

SKORPIÓ

Itt az idő, hogy kiegyensúlyozd a szakmai és közéleti szférádat a családi élettel, mivel a telihold az otthon zónáját helyezi előtérbe a héten. Hozz létre egy közösségi platformot, ahol sokszínű baráti társaságod, vagy üzleti partnereid is biztonsággal ötletelhetnek és kapcsolatba léphetnek egymással. Most oda kell figyelj arra is, hogy legyen pár csendes pillanatod, ahol nyugodtan kivizsgálhatod gondolataidat és érzéseidet. A holdsugarak segítenek meglátni a lényeget, ha hideg fejjel tudod megközelíteni a problémát.

NYILAS

A keddi telihold a helyi kapcsolataid szféráját ragyogja be. Éld át a holdhullámot a közelebbi környezeted felfedezésével. Járj úgy, mintha turista lennél a saját városodban. Látogass meg helyi eseményeket, ahol elvegyülhetsz és tartalmas beszélgetéseket folytathatsz. Lehet, hogy éppen a játszótér, vagy egy kávézó az, ahol hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatsz, és tanulhatsz valamit. A világ a te osztálytermed, és itt az idő, hogy valami teljesen újat fedezz fel.

BAK

A Bakoknak a héten a pénzügyi lehetőségeket kell megragadni. Ismerd fel a saját értékedet, és „árazd be magad” megfelelően, hogy tükrözze tudásodat. Keress innovatív módszereket bevételeid növelésére és fedezd fel a hozzád illő vállalkozást. A telihold most mindenben támogatni fog. Definiáld újra a pénzhez fűződő viszonyodat és összpontosíts a stabil alapok lefektetésére. Hagyd, hogy megérzéseid vezessenek és használd tehetségedet és készségeidet.

VÍZÖNTŐ

Ki mondta, hogy a telihold nem buli? A hétvégén érzelmi életed tengerét hullámok cifrázhatják, de ezeket a hullámokat most érdemes meglovagolni. Tervezz előre, és szervezz lendületes társasági hétvégét. A holdciklus hétfőn és kedden tetőzik. Hétvégére már vissza is tér a szokásos állóvíz, úgyhogy most élvezd ki a pezsgést. Azonban, ha valaki kész mindent megtenni és túlzásokba esni, az te vagy, úgyhogy most próbálj objektív maradni. Pláne ami a buli költségvetését illeti.

HALAK

Merülj el az alvás, az álmok és a kollektív tudatosság birodalmában a telihold segítő erejével. A héten figyelj oda az intuíciódra, mert a fizikai és spirituális világ közötti határok most elmosódnak, ahogy a Hold megvilágítja a Zen-zónádat. Gondoskodj magadról, és kövesd boldogságod útját. Fogadd el a világban betöltött szerepedet és próbálj meg kapcsolódni lelkedhez. A hét alkalmas arra, hogy misztikus útkeresőkhöz kapcsolódj, akik segítenek abban, hogy jobban kifejezhesd mindazt a szépet ami benned lakozik.

Nyitókép: Rudzhan Nagiev / Getty Images
Forrás: glamour

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: