Főzz a kamrából! Jamie Oliver új tévéműsorral rukkolt elő

Könnyű és gyors receptekkel készül, melyek jól jöhetnek a koronavírus idején.

Jamie Oliver, a kedvenc brit szakácsod egy szuper új főzőműsorral jelentkezik, amelynek célja, hogy megmentsd az otthoni maradék kajákat és inspirációt kapj a koronavírus idején felhalmozott konzervek és késztermékek elkészítésére. Március 23-án indul útjára az új főzőműsor Angliában Keep Cooking and Carry On címmel az angol Channel 4 csatornáján. A 30 perces részek hétköznaponként kerülnek adásba, amelyekből még a házi kenyér és a tésztakészítés fortélyait is megtudhatják a nézők.

„Tápláló ételek készítése magunknak és a szeretteinknek még sosem volt ilyen fontos, mint most. Ez az új műsor tele lesz könnyű és isteni receptekkel, az egész család imádni fogja, plusz egy csomó olyan tippet és fogást mutatok majd be, amelynél könnyen kicserélhetünk egy-egy hozzávalót, hogy azzal dolgozhassunk, amink otthon van” – jelentette be a sztárséf Instagram-oldalán.

Azt nem tudni, hogy a sorozat Magyarországon mikortól lesz elérhető, de addig is érdemes Jamie Youtube oldalát és honlapját böngészni, hiszen ezek is tele vannak szuper receptekkel és tippekkel.

Forrás: dailymail.co.uk
Nyitókép: NBC NewsWire / Contributor/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: