7+1 sztár, akinek remekül áll a függöny frufru

A 60-as évek óta divatos stílus Brigitte Bardotnak köszönhetően lett világszerte népszerű, és azóta is számos híresség kér ilyen frizurát a fodrászától. Mutatunk 7 olyan ismert nőt, akik már bevállalták a függöny frufrut!

Van egy kérdés, amit (borítékolunk), hogy minden nő legalább egyszer feltesz magának az élete során: vágassak frufrut vagy sem? Míg a hajszínek trendje évszakonként változik, a frufru sosem megy ki a divatból, de túlzás nélkül állíthatjuk, nagyobb elkötelezettséget igényel az embertől, mintha csak befestetné a tincseit – hiszen egy megbánt frufrut lenöveszteni bizony nem csak napok kérdése. Éppen ezért, ha még bizonytalannak érzed magad a változást illetően, akkor ne vágj bele azonnal egy olyan teljes frufruba, mint amilyet Daisy Edgar-Jones viselt a Normális emberek című sorozatban (a frizurának külön Instagram-oldala is van egyébként, @Marianne’s Bangs néven)…


Hanem inspirálódj inkább a 60-as évekből! Ekkor lett ugyanis hihetetlenül népszerű a függöny, más néven a Bardot frufru, amit Brigitte Bardot tette divatossá. Ez a fazon igazi jolly joker, mivel rövid és hosszú frizurához és minden arcformához tökéletesen illik, és ha elkezdenének megnőni a tincseid, nem kell folyamatosan igazgatnod, hogy ne lógjanak a szemedbe. Nem véletlen, hogy Brigitte óta számos sztárt láthattál már függöny frufruval megjelenni: Hilary Duff, Camila Cabello, Dakota Johnson vagy Selena Gomez is rajong az arcát két oldalt keretező hajvágásért.

Brigitte Bardot (Fotó: Keystone Features/Getty Images)

De ha még mindig nem tudtad eldönteni, kipróbáld-e a függöny frufrut, nézd meg néhány híresség fotóját, akik már követték Brigitte Bardot példáját! A galériánk átpörgetése után elképzelhető, hogy máris időpontot foglalsz a fodrászodnál.

Hilary Duff

Fotó: Image Group LA/Getty Images

Dakota Johnson

Dakota Johnson (Fotó: Jesse Grant/Getty Images)

Selena Gomez

Fotó: Tibrina Hobson/Getty Images

Camila Cabello

Fotó: Steve Granitz/Getty Images

Zooey Deschanel

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Halle Berry

Fotó: NBC/Getty Images

Billie Eilish

Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images

Forrás: Hello Giggles
Nyitókép: NBC/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: