George Clooney bevallotta, sosem hitte, hogy valaha férj és apa válhat belőle

Az Oscar-díjas sztár egy interjújában elárulta, hogy a találkozása Amal Alamuddinnal teljesen felforgatta az életét. A házasságkötésük után arra is rájött, mennyire hatalmas űr tátongott benne, mielőtt megismerte volna későbbi feleségét.

Miután George Clooney 1993-ban elvált feleségétől, Talia Balsamtól, hosszú évekig úgy tűnt, hogy többé senki kedvéért sem adja fel végleg az agglegény életét. Ám amikor 2013 júliusában egy barátja meglátogatta őt és elvitte egy ismerősét is, minden megváltozott. Ez az ismeretlen vendég ugyanis nem más volt, mint Amal Alamuddin, akivel ezután email üzeneteket kezdtek el váltani, egy évvel később, 2014 szeptemberében pedig össze is házasodtak és 2017-ben megszülettek az ikreik, Ella és Alexander. Pedig az Oscar-díjas sztár azt mondja, tényleg nem hitte, hogy valaha férj és apa lesz belőle. „Azt gondoltam, dolgozni fogok. Nagyszerű barátaim vannak, az életem teljes, jól vagyok” – nyilatkozta a GQ magazinnak. „Nem is tudtam, valójában mennyire üres is volt az életem, amíg nem találkoztam Amallal. Aztán minden megváltozott. Akkor azt éreztem, nahát, igazából hatalmas űr volt bennem.”

Fotó: Instagram/@gq

Az esküvőjük után teljesen új ember lett belőle, hiszen olyan helyzetben találta magát, amiben előtte még sosem. „Korábban még nem tapasztaltam meg, milyen az, ha valaki más élete fontosabb a sajátomnál” – mondta, ez az érzés pedig még inkább felerősödött benne gyermekeik érkezésekor. A színész azt is bevallotta, hogy amikor a kicsik egyévesek lettek, a színész motorbalesetet szenvedett (Amal azonnal el is tiltotta ettől a szenvedélyétől), ő azokban a percekben csupán arra tudott gondolni, hogy talán soha többet nem látja a fiát és a lányát.

Fotó: Emma McIntyre/Getty Images

Bár George Hollywood egyik legfényesebben ragyogó csillaga, a pandémia alatt ugyanúgy telnek a napjai, mint bármelyik másik apukának: „Én vágom le a hajamat és a gyerekekét is, mindennap felmosok, mosok és mosogatok is. Úgy érzem magam, mintha az anyám lennék 1964-ben. Már értem, miért égette el a melltartóját.” Ám nemcsak férjként és szülőként, hanem barátként is igazán rendkívüli ember! A GQ interjújában azt is elárulta, hogy miután 2013-ban megkapta a fizetését a Gravitáció című filmért, egészen különleges dologgal lepte meg azt a 14 embert, aki a legközelebb áll hozzá: átnyújtott nekik fejenként egy-egy táskát, amiben 1 millió dollár lapult. „Úgy voltam vele, hogy ha elütne egy busz, mindannyian benne lennének a végakaratomban. Akkor mi a sz*rért várnék arra, hogy elüssön egy busz?” – mesélte. „Szingli pasi voltam. És mindannyian egyre öregedtünk. Én olyan 52 éves lehettem. A legtöbb barátom pedig idősebb nálam. És eszembe jutott, hogy ezek a srácok a mindeneim. A kanapéjukon aludtam, mikor le voltam égve. Kölcsönadtak pénzt, mikor rosszul álltam. Mindig segítettek, ha szükségem volt rá. Azt éreztem, nélkülük semmim se lenne.”

Forrás: E! News/Page Six
Nyitókép: Kevin Winter/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: