George és Amal Clooney felváltva látják el a szülői feladatokat

A színész és családja Olaszországban, a Comói-tónál töltötte a nyarat. A sztárpár gyermeknevelési szokásairól egy barátjuk mesélt.

A 62 éves George Clooney és gyönyörű jogász felesége, a 45 éves Amal Clooney ikergyermekeket nevelnek: Ella és Alexander már 6 évesek. A család az idei nyarat is Európában, a Comói-tónál töltötte.

Feladatmegosztás

„A szülők megosztják egymás között a feladatokat, és felváltva készítik el a gyerekek reggelijét és ebédjét, illetve felváltva viszik őket különböző programokra. Mivel mindketten szeretnek főzni, ezért a közös étkezések is kifejezetten fontosak számukra” – mesélte a család egyik barátja.

Nyár a vízparton

Amal egyébként otthonról dolgozik, de igyekszik a nyáron több időt a családjával tölteni és ahogy néhány nyugat-európai országban szokás, az augusztust pihenésre szánja. Az együtt töltött időt pedig a gyerekek is nagyon élvezik, hajóutakon vesznek részt, vízi sportokat űznek és a barátaikkal is rendszeresen együtt játszanak. Helyi források mesélték, hogy a gyerekek „alig várják, hogy egy helyi klubban focizzanak. De szeretnek rajzolni, festeni is, és festőállványokat állítanak fel a vízparton”.

Imádják Olaszországot

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés


Nemrég pedig a család egy barátja osztotta meg, hogy „George és Amal jobban szeretik egymást mint valaha, és nem tudják elképzelni az életüket senki mással”. A pár 2014-ben, Velencében házasodott össze. Olaszország pedig azóta is fontos szerepet játszik az életükben, George Clooney ugyanis régóta a Comói-tó melletti házában tölti a nyarakat, ahova természetesen már a családja is elkíséri.

A gyerekek külön nyelvet beszélnek

Clooney korábban azzal viccelődött, hogy nem számolt azzal, milyen kihívásokkal jár, hogy gyermekei részben Olaszországban nőnek fel. „Nagy ostobaságot csináltunk, ugyanis ők már folyékonyan beszélnek olaszul” – viccelődött a színész egy talkshow-ban még 2020-ban. „Mármint, ők tényleg folyékonyan beszélek olaszul 3 évesen. De én nem beszélek olaszul, a feleségem sem beszél olaszul, szóval felvérteztük őket egy külön nyelvvel. Ha azt mondom nekik: „Takarítsátok ki a szobátokat”, erre azt felelik „Eh, papa stronzo” (magyarul: Apa egy se**fej) Én Kentuckyból származom: nekem már az angol is második nyelvnek számít” – tette hozzá humorosan a színész.

Velencébe is ellátogattak

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gala (@galafr) által megosztott bejegyzés

Az elmúlt héten éppen a Velencei Filmfesztiválon jelent meg együtt a sztárpár. Amal lágy esésű csipkeruhát viselt, míg George fekete öltönyt választott és remekül mutattak egymás oldalán.

Forrás: US Magazine
Nyitókép: Joe Maher /Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: