Gillian Anderson megfogadta, hogy nem hord többé melltartót

Az utóbbi időben egyre több nő, köztük színészek és modellek dicsőítik a melltartómentes életérzést, nyilván nem ok nélkül. Vajon a melltartó tényleg a múlté? A Szexoktatás sztárja soha többé nem akarja viselni. Miért ne kövessük a példáját?

Az elmúlt másfél év elszigeteltsége és bezártsága teljesen megváltoztatta a melltartó szerepét a nők életében. Míg a legtöbbünk számára a világjárvány kitörése előtt a napi öltözék fontos részét képezte, addig a korlátozások és karantén ideje alatt alig volt rá szükség. Most pedig nehéz rávenni a gyengébbik nem képviselőit arra, hogy újra viseljék. A melltartó nélküli szabadság szele nők tömegeit csapta meg világszerte, köztük olyan hírességeket is, mint például Gillian Andersont. „Már nem hordok melltartót. Képtelen vagyok melltartót viselni. Sajnálom” – mondta nemrég egy élő Instagram-videóban. „Nem érdekel, ha a melleim a köldökömig érnek. Nem hordok melltartót, egyszerűen kib@szott kényelmetlen” . Az X-akták egykori sztárja mintha a tömegek szájából vette volna ki a szót. A követők teljes mértékben egyet értettek vele. „Sosem hordok melltartót, és rengeteg ízléstelen megjegyzést kapok emiatt, így a tudat, hogy Gillian Anderson már nem hord melltartót, egy nagyon megnyerő információ nekem!” – olvasható az egyik kommentben. „Ha a kétszeres Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő, Gillian Anderson azt mondja, hogy nincs több melltartó, akkor kik vagyunk mi, hogy ne értsünk vele egyet?”  – írta egy másik hozzászóló.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gillian Anderson (@gilliana) által megosztott bejegyzés

Míg egyesek szerint a pandémia miatt a melltartó már a múlté, a valósághoz sokkal közelebb áll az a tény, hogy a világjárvány csak a merevítős darabokat szorította ki a női viseletből. A sportmelltartók és a bralettek egyre népszerűbbek. A Szexoktatás sztárjának gondtalan hozzáállása üdítő egy olyan világban, ahol a nők megjelenése látszólag mindig a középpontban van.

Forrás: womenshealthmag.com
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: