A Grincs ellopta a karácsonyt, Rizzo, a zöldre festett kutyus pedig a szívünket

A Spielmann család óriási Grincs-rajongó, ezért úgy döntöttek zöldre festik Rizzo-t, a törpe schnauzert. A zöld szőrmóktól felrobbant a TikTok, de nem volt mindenki elragadtatva az ötlettől.

Heves vita alakult ki a TikTok komment szekciójában, miután Ashley Spielmann megosztott egy videót. Ennek főszereplője Rizzo, a frissen zöldre festett kutya. A törpe schnauzer gazdáját többen állatkínzással vádolták, de Spielmann szerint Rizzo kifejezetten élvezte a kozmetikát. „Mivel a schnauzereknek olyan arca van, mintha mindig morcosak lennének, úgy gondoltam Rizzo-ból tökéletes Grincs lenne” – mondta a kutyus gazdája. „A gyerekeim imádják A Grincset, ezért úgy gondoltam vicces lenne, ha Rizzo lenne a saját kis Grincsünk”.

@mondaygray #grinchtiktok #puppy #dogsoftiktok #christmas #groomer #thegrinch ♬ You’re a Mean One, Mr. Grinch (From „Dr. Suess’ the Grinch 2018”) – Starlite Singers

Sokan állatkínzással vádolják Rizzo gazdáját

A Spielmann család akkora Grincs-rajongó, hogy karácsonyra hangolódva tavaly szinte minden este megnézték a filmet. Rizzo gazdája úgy döntött, jó móka lenne, ha idén saját grincsük lenne, ezért élénkzöldre festette a család törpe schnauzerét. A büszke kutyatulajdonos megosztotta Rizzo átalakulását a TikTokon, ahol valósággal felrobbant a kommentszekció. A videót több mint 8 millióan nézték meg, de nem mindenki gondolta olyan jó ötletnek a kutya festést. A kommentelők nem tartották etikusnak a döntést, és sokak szerint Spielmann túllőtt a célon. 

Grincshangulat, avagy a zöldre festett kutya látványát nem mindenki díjazta

„Számomra állatkínzásnak tűnik” – írta az egyik kommentelő. „Szegény kutya olyan szomorúnak látszik” – olvasható a videó alatt. 

Rizzo gazdája azonban mindenkit megnyugtatott, hogy a festék nem káros a schnauzer bőrére, és azt mondta, hogy a zöldre festett kutya kifejezetten jól érezte magát a kutyakozmetikusnál. „Imádta, hogy extra figyelmet kap” – írta Spielmann, aki nem hagyja, hogy a kommentelők elrontsák a karácsonyi hangulatát. 

Forrás: New York post, Lad bible
Nyitókép: Faba-Photograhpy / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ajánluk ezeket is:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: