Gwen Stefani sosem látott fotókat osztott meg az esküvőjéről

Gwen Stefani és Blake Shelton július 3-án, a country énekes oklahomai farmján mondta ki a boldogító igent. Az 51 éves énekesnő nemrég egy sosem látott képet posztolt, ezzel kívánt „boldog 2 hetes évfordulót” a férjének.

Gwen Stefani és Blake Shelton 2014-ben ismerkedett meg egymással, amikor a The Voice című tehetségkutató műsorban mindketten mentorként szerepeltek. A forgatások alatt annyira közel kerültek egymáshoz, hogy 2015-ben mindketten beadták a válópert és azóta is egy párt alkotnak. 2021. július 3-án a 45 éves country sztár és az 51 éves énekesnő szűk családi körben, Shelton saját birtokán mondta ki a boldogító igent. „Egyszerű esküvőt terveztek” – mondta egy közeli ismerősük a People magazinnak. „Nem akartak nagy felhajtást. Csak a szeretteikkel szerették volna megosztani ezt a pillanatot. Nagyon családközpontú párról beszélünk, és pontosan erről szólt az esküvőjük is.” Az oklahomai helyszín mellett szólt az is, hogy Stefani fiai – Kingston (15), Zuma (12) és Apollo (7) – a szívükbe zárták Shelton birtokát, a vidéki miliőt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwen Stefani (@gwenstefani) által megosztott bejegyzés


Az esküvőt követően Stefani néhány fotót is megosztott Instagram-oldalán: az egyiken például az esküvői torta felvágásának pillanatát láthatjuk, egy másikon pedig fiai és férje társaságában pózol. Azonban a ceremóniáról nem, csak az ezt követő ünneplésről posztolt képeket. Egészen eddig, ugyanis nemrég egy intim felvételt is közzétett, amelyen Sheltonnal épp az oltár előtt állnak. „Boldog 2 hetes évfordulót” – írta az énekesnő. A párt egyébként Carson Daly, közeli barátjuk – és a The Voice műsorvezetője – adta össze. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwen Stefani (@gwenstefani) által megosztott bejegyzés


Az ifjú pár úgy döntött, kihagyják a nászutat, mert most mindketten a karrierjükre szeretnének fókuszálni. Stefani épp az ötödik szólólemezén dolgozik, Sheltont pedig The Voice 21. évadjának forgatásai foglalják le, illetve az ősszel kezdődő turnéjára készül. Azonban a közös program a sok elfoglaltság ellenére sem maradt el: a múlt héten egy közös, ingyenes koncertet adtak Shelton éttermében, amelyen bárki részt vehetett.

Forrás: People
Nyitókép: Kevin Mazur/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: