Gwyneth Paltrow meztelenül fotózkodott a születésnapja alkalmából

Az Oscar-díjas színésznő szeptember 27-én lett 48 éves, a jókívánságokat egy hihetetlenül bevállalós poszttal ünnepelte meg. Nem csak a sztárok, mi is imádjuk őt ezért a húzásáért!

Bátran kijelenthetjük, hogy Gwyneth Paltrow egyáltalán nem tartozik a szégyenlős hírességek közé: vaginaillatú gyertyát dob a piacra, kendőzetlen őszinteséggel mesél arról, mennyire bonyolult is tud lenni a gyermeknevelés elvált szülőként és simán felvállalja az arcát smink nélkül (sőt, már no make-up partit is szervezett). Az extravagáns színésznő szeptember 27-én töltötte be a negyvennyolcat, és talán senkit sem fog meglepni, ha azt mondjuk, ezt sem mindennapi módon ünnepelte meg, hanem úgy, hogy feltöltött magáról egy meztelen fotót Instagramra.

Fotó: Insagram/@gwynethpaltrow

„Semmi mást nem viselek, csak a születésnapi kosztümömet… Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a The Goopnak is a vadiúj testvajat, ami elhiteti velem, hogy ledobhatom a ruháimat” – írta a kép alá. Ezzel egészen biztosan szerzett (jó)néhány új vásárlót a fent említett GOOPGENES Nourishing Repair Body Butternek, ami természetesen szeptember 27-én debütált a színésznő szülinapjának tiszteletére.

Fotó: Instagram/@goop

Gwyneth szülinapi kiírását alig 12 óra alatt már több mint 800 ezren kedvelték, és számos olyan sztár is akadt, aki nem hagyta szó nélkül a pucér-posztot. „Milyen gyönyörű csaj vagy te, sok tekintetben inspirálsz minket” – jegyezte meg a Jóbarátok Monicája, azaz Courteney Cox. A világhírű énekesnő, Katy Perry kiemelte, imádja ezt a megoldást, amit Gwyneth az ünneplésre választott. A hozzászólók között megtalálható még például Charlize Theron, Ashley Graham, Demi Moore és Naomi Campbell is. A legviccesebb komment azonban a színésznő lányáé, Apple Martiné, aki mindössze ennyit fűzött a képhez: „ANYA” (majd később azért még pontosított: „de persze nagyon jól csinálod”…). A sztár egyébként szívesen oszt meg életmód-tippeket a nyilvánossággal, így aki Gwyneth-éhez hasonlóan hibátlan alakra vágyik, követheti az étrendjét is: a színésznő ebédre például gyakran salátát eszik, és általában a Goop oldalán található receptek közül választ.

Fotó: Instagram/@goop

Forrás: Harper’s BAZAAR
Nyitókép: Jason Merritt/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: